• Головна
  • У Новий рік з новою кавою та безліччю подарунків!
Новини компаній
16:00, 22 грудня 2023 р.

У Новий рік з новою кавою та безліччю подарунків!

Новини компаній
У Новий рік з новою кавою та безліччю подарунків!, фото-1

Друзі, повідомляємо вам про старт продажу нової позиції кави в зернах у нашому асортименті Bodryak Crema Aroma. І це лише початок, оскільки в цій лінійці зернової кави буде представлено кілька варіантів сумішей еспресо, у тому числі 100% арабіка. Перед появою у продажу цих видів кави проходитиме його дегустація, тому що для нас дуже важливо почути вашу думку, як споживача, щодо якості кави та її вартості. Про це докладніше у нашому Telegram каналі.

Напередодні Нового року ми запустили розіграш зі смачними подарунками. До кінця цього року буде розіграно 6 кг зернової кави. Щоб взяти участь у розіграші підписуйтесь на наш Instagram, виконуйте прості дії та отримуйте шанс на виграш.

Після цього розіграшу плануємо провести вікторину, присвячену тій самій каві в зернах від ТМ Бодряк Crema Aroma. Учасники проходитимуть кілька раундів, у кожному з яких будуть призи. І тут увага! Призовий фонд 1 раунду – 21 кг кави у зернах, призовий фонд 2-го раунду – сертифікати на ремонт та на сервісне обслуговування кавомашини, у третьому раунді ми розіграємо кілька місяців абсолютно безкоштовної оренди кавомашини та у фіналі – суперприз сертифікат на придбання кавомашини.

Щоб не пропустити всі цікаві події, слідкуйте за нами в Instagram і Telegram каналі.

Зрозуміло, не варто чекати тільки на розіграші, ви завжди можете скористатися нашими послугами: оренда кавомашини в Харкові, ремонт та обслуговування кавомашини, а також можете купити кавомашину і смачну каву в зернах. Докладніше про все на нашому сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...