• Головна
  • Зняти квартиру у Харкові. За яку ціну можна орендувати житло наприкінці 2023 року, - ФОТО
16:22, 22 грудня 2023 р.

Зняти квартиру у Харкові. За яку ціну можна орендувати житло наприкінці 2023 року, - ФОТО

Вартість оренди квартир у Харкові наприкінці 2023 року.

В останні тижні цього року у місті зріс інтерес до можливості зняти квартиру. І на харківському ринку нерухомості шукачі житла можуть обрати підходящий для себе варіант. Однак ціна оренди залежатиме від низки факторів: місця розташування, кількості кімнат, площі, ремонту, меблів та побутової техніки і так далі.

Редакція сайту 057 розповідає, за яку ціну у Харкові можна зняти квартиру наприкінці 2023 року.

В районі станції метро "Палац Спорту" здається в оренду однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також холодильник, духова шафа, плита, пральна машина і телевізор. Ціна - 3 тисячі гривень і оплата усіх комунальних послуг.

Необхідний контакт: 095-775-08-88.

На Салтівці можна зняти двокімнатну квартиру у житловому стані. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також плита, холодильник і пральна машина. Ціна - 4 тисячі гривень і оплата за світло, воду та газ.

Необхідний контакт: 097-328-79-31.

В районі станції метро "Захисників України" здається в оренду трикімнатна квартира з косметичним ремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також холодильник, пральна машина, плита і телевізор. Ціна - 5 тисяч гривень і оплата усіх комунальних послуг.

Необхідний контакт: 050-977-48-75.

В районі станції метро "Академіка Павлова" можна зняти однокімнатну квартиру з євроремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також праска, холодильник, мікрохвильова піч, варильна панель, електрочайник, пральна машина, бойлер, телевізор і кондиціонер. Ціна - 3,8 тисяч гривень і оплата усіх комунальних послуг.

Необхідний контакт: 050-464-70-30.

В районі станції метро "Пушкінська" можна зняти двокімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також холодильник, плита і пральна машина. Ціна - 5 тисяч гривень і оплата усіх комунальних послуг.

Необхідний контакт: 068-380-01-36.

В районі станції метро "23 Серпня" можна зняти трикімнатну квартиру з косметичним ремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також електрочайник, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина і кондиціонер. Ціна - 7 тисяч гривень.

Необхідний контакт: 050-302-66-96.

На Холодній Горі можна зняти однокімнатну квартиру у житловому стані. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також холодильник, пральна машина і плита. Ціна - 5 тисяч гривень і оплата за світло, воду та опалення.

Необхідний контакт: 066-707-91-18.

В районі станції метро "Армійська" можна зняти двокімнатну квартиру з євроремонтом. Для майбутніх жителів тут є усі необхідні меблі, а також пральна машина, мікрохвильова піч, мультиварка, сушильна машина, плита, холодильник, пилосос, праска і кондиціонер. Ціна - 5 тисяч гривень і оплата за світло та опалення.

Необхідний контакт: 073-660-68-69.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #квартира #харків #вартість #оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...