• Головна
  • Прогноз погоди у Харкові. Що варто очікувати мешканцям до кінця тижня
21:00, 19 грудня 2023 р.

Прогноз погоди у Харкові. Що варто очікувати мешканцям до кінця тижня

Прогноз погоди у Харкові до кінця тижня.

До кінця тижня у місті буде різноманітна погода. Кожного дня очікуються опади, в тому числі дощ та мокрий сніг, іноді Харків "накриватиме" туман. Також від середи до неділі на дорогах постійно утворюватиметься ожеледиця. Температура повітря опускатиметься до 4 градусів морозу, а підійматиметься до 7 градусів тепла.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, що прогнозують синоптики у Харкові до кінця тижня.

Прогноз погоди на середу, 20 грудня

20 грудня у місті буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів не очікується. Вночі та вранці буде слабкий туман. На дорогах утвориться ожеледиця. Вітер південно-західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 2-4 градуси тепла, вдень 4-6 градусів тепла.

Прогноз погоди на четвер, 21 грудня

21 грудня у Харкові буде хмарна погода. Синоптики вночі не прогнозують істотних опадів. Вдень очікується невеликий дощ. Місцями буде туман. На дорогах місцями утвориться ожеледиця. Вітер південно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 22 грудня

22 грудня у місті буде хмарна погода. Вночі істотних опадів не очікується. Вдень синоптики прогнозують невеликий дощ. На дорогах місцями утвориться ожеледиця. Вітер південний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 23 грудня

23 грудня у Харкові буде хмарна погода. Вночі синоптики прогнозують опади - дощ та мокрий сніг. Вдень очікується невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями утвориться ожеледиця. Вітер західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: протягом доби 0-5 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 24 грудня

24 грудня у місті буде хмарна погода. Часом очікується невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах утвориться ожеледиця. Вітер південно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прогноз #погода #харків #тиждень #температура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...