• Головна
  • Робота у Харкові без досвіду. Куди готові взяти "новачків" і яку зарплату пропонують, - ФОТО
16:29, 19 грудня 2023 р.

Робота у Харкові без досвіду. Куди готові взяти "новачків" і яку зарплату пропонують, - ФОТО

"Гарячі" вакансії для харків'ян, які не мають досвіду роботи у тій чи іншій сфері.

Знайти у місті роботу людині без досвіду достатньо складно. Однак деякі харківські роботодавці готові взяти до себе "новачків" і навчити їх усьому необхідному. В такому випадку розмір заробітної плати залежатиме саме від місця працевлаштування.

Редакція сайту 057 розповідає, куди у Харкові готові взяти на роботу людей без досвіду і яку зарплату їм пропонують.

Робота у Харкові без досвіду. Куди готові взяти "новачків" і яку зарплату пропонують, - ФОТО, фото-1

Служба доставки їжі відкрила вакансію "помічник адміністратора доставки". Обов'язки "новачка": активна робота на кухні, упаковування харчової продукції, координація роботи кур'єрів та ведення обліку товарів. Зарплата - від 15 до 18 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 066-510-36-17.

Відділ перерахунків пенсій готовий взяти на роботу бухгалтера. Обов'язки "новачка": перерахунки пенсій, приймання рішення про перерахунок пенсій та рішення про відмову в перерахунку пенсій, ініціювання проведення перевірок обґрунтованості видачі документів для перерахунку пенсій. Зарплата - близько 10 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 050-589-82-63.

Компанія з виробництва напоїв відкрила вакансію "мерчендайзер". Обов'язки "новачка": підтримка чистоти та порядку на полицях, рекламне оформлення місць продажу, викладання продукції за стандартами. Зарплата - близько 15,5 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 067-571-48-68, 067-787-58-91.

Оператор поштового зв'язку готовий взяти на роботу оператора поштового відділення. Обов'язки "новачка": прийом та видача поштових відправлень, надання фінансових послуг, презентація продуктів та консультація відвідувачів, вирішення нестандартних запитів відвідувачів, підтримка та розвиток відносини з клієнтами. Зарплата - від 10 до 12 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 050-360-81-02.

Робота у Харкові без досвіду. Куди готові взяти "новачків" і яку зарплату пропонують, - ФОТО, фото-2

Державна установа відкрила вакансію "PR-фахівець". Обов'язки "новачка": написання статей для публікації на офіційних сторінках в соціальних мережах, робити фотографії під час офіційних заходів, обробка фото та створення коллажів для публікацій. Зарплата - близько 9,5 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 066-363-06-07.

Компанія з виробництва домашніх та комерційних зарядних станцій для електромобілів готова взяти на роботу сервіс-менеджера. Обов'язки "новачка": організація і контроль монтажних робіт сервісних інженерів; контроль за дотриманням термінів і регламенту виконання ремонтних робіт; координація переміщення запчастин та обладнання під час проведення робіт сервісу, так і на підприємстві для виконання сервісних замовлень; контроль за формуванням та наданням звітів про проведені роботи; робота з таблицями Google та Excel; закупівля обладнання для проведення монтажу; внесення інформації до системи CRM. Зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 067-201-22-63.

Компанія з порошкового фарбування металевих конструкцій, виробництва металевих виробів і обладнання для фарбування відкрила вакансію "аудитор". Обов'язки "новачка": ведення щоденних звітів про виконання бізнес процесів у компанії, визначення ефективності роботи працівників, слідкування за системою внутрішнього контролю та забезпечення з дотримання стандартів у виконанні, проведення регулярних оглядів процесів з урахуванням змін. Зарплата - від 10 до 15 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 093-910-01-53, 096-015-88-81.

Обласний центр служби крові готовий взяти на роботу лаборанта. Обов'язки "новачка": проведення клініко-лабораторних досліджень донорської крові та її компонентів у відповідності до вимог нормативної документації та затверджених стандартних операційних процедур. Зарплата - близько 13,5 тисяч гривень.

Куди звертатись кандидатам: 099-234-73-64.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...