• Головна
  • Студент харківського вишу помер в шпиталі від поранень, отриманих на Донеччині
14:57, 18 грудня 2023 р.

Студент харківського вишу помер в шпиталі від поранень, отриманих на Донеччині

Студент харківського вишу помер в шпиталі від поранень, отриманих на Донеччині

Студент Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Андрій Удовенко служив командиром танку 54-ї окремої бригади ім. князя Мономаха. 24 жовтня він дістав поранення, виконуючи бойове завдання на Авдієвському напрямку. 19 листопада Андрій Удовенко помер у київському шпиталі.

Про його смерть повідомила пресслужба університету.

Андрій Удовенко у 2021 році вступив до лав Збройних сил України та з початку повномасштабного вторгнення гідно захищав свою Батьківщину. Указом Президента України №332/2022 за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений медаллю “За військову службу Україні”.

У 2023 році Андрій Удовенко вступив до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, обравши освітню програму «Агроменеджмент і цифрові технології в агробізнесі». Попри виконання бойових завдань Андрій долучався до занять та дуже переймався тим, що не в змозі відвідувати всі пари.

Усі, хто знав Андрія, згадують його як світлу, позитивну та дуже добру людину. У Андрія залишилися 4-річний син, мати, сестра, багато друзів.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #студен #воїн #АндрійУдовенко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
12:18, 7 травня
live comments feed...