• Головна
  • Погода у Харкові на тиждень. Що очікувати жителям в наступні дні
21:43, 5 грудня 2023 р.

Погода у Харкові на тиждень. Що очікувати жителям в наступні дні

Прогноз погоди наступні дні у Харкові.

До кінця тижня у місті буде хмарно. Синоптики не прогнозують істотних опадів - лише у п'ятницю місцями йтиме невеликий сніг. Усі наступні дні на дорогах очікується ожеледиця. Температура повітря іноді опускатиметься до 13 градусів морозу, а підійматиметься до 0.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, якою буде погода у Харкові до кінця тижня.

Прогноз погоди на середу, 6 грудня

6 грудня у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики не прогнозують істотних опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 4-6 градусів морозу, вдень 1-3 градуси морозу.

Прогноз погоди на четвер, 7 грудня

7 грудня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів не очікується. Синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах. Вітер східний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 3-8 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Прогноз погоди на п'ятницю, 8 грудня

8 грудня у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують місцями невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер східний - 9-14 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 4-9 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Прогноз погоди на суботу, 9 грудня

9 грудня у Харкові буде мінлива хмарність. Опадів не очікується. Синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах. Вітер східний - 9-14 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 6-11 градусів морозу, вдень 1-6 градусів морозу.

Прогноз погоди на неділю, 10 грудня

10 грудня у місті буде мінлива хмарність. Синоптики не прогнозують опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер східний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 8-13 градусів морозу, вдень 3-8 градусів морозу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #харків #прогноз #тиждень #синоптики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...