• Головна
  • Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО
17:57, 30 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО

Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО

У межах робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з організацією навчання школярів на станції Харківського метрополітену «Університет».

Глава держави відвідав класи, де тривали уроки математики, англійської мови та музики. Володимир Зеленський поспілкувався з дітьми й поцікавився подробицями навчання. Учні розповіли Президенту про улюблені шкільні предмети та свої захоплення, повідомляє Офіс глави держави.

Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО, фото-1

Крім того, Президент відзначив нагородами та почесними званнями педагогічних працівників Харківщини. Глава держави нагородив педагогів орденами княгині Ольги ІІІ ступеня, а також присвоїв почесні звання «Заслужений працівник освіти України» та «Заслужений вчитель України».

Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО, фото-2

«Приємно бути на Харківщині, бачити дітей, їхні усмішки, оченята – маленькі, дуже приємні, але вже трішки дорослі – через усі випробування, які діти проходять разом з усією країною. Я хочу вам усім подякувати за те, що Харківщина не порожня, за те, що тут є прекрасні діти, люди різних професій. Безумовно, є ви – вчителі. Якщо є школа, навіть така креативна, є й життя. Дякую за вашу роботу, за служіння дітям України. Хочу подякувати за те, що ви в Україні, з українськими дітьми, дякую за те, що ви несете знання нашим дітям під час війни і що війна не зупинила вас», – наголосив Володимир Зеленський.

Зеленський відвідав метрошколу в Харкові та поспілкувався з учнями, - ФОТО, фото-3

На станції «Університет» навчається 831 дитина із 40 класів, які закріплені за 11 закладами освіти.

Приміщення для навчання дітей розташовані на п’яти станціях Харківського метрополітену: «Університет», «Перемога», «Тракторний завод», «Метробудівників» та «Академіка Павлова». Сформовано 105 класів, у яких навчаються 2094 учні 1–11-х класів. Кабінети закріплені за 26 ліцеями. Діти навчаються у дві зміни.

Школярів з усього міста безкоштовно підвозять автобусами за 12 маршрутами в супроводі патрульної поліції. В автобусах із дітьми перебувають особи супроводу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #Харків #метрошкола
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...