• Головна
  • Бодряк гарантуємо… тим, хто любить смачну каву
Новини компаній
15:00, 5 грудня 2023 р.

Бодряк гарантуємо… тим, хто любить смачну каву

Новини компаній

Ви все ще у пошуку смачної кави? Поспішаємо повідомити, що в січні 2024 року наша компанія вперше вводить у продаж свою фірмову смачну каву в зернах ТМ БОДРЯК!

Бодряк гарантуємо… тим, хто любить смачну каву, фото-1

У зв'язку з цією подією, ми оголошуємо старт масштабної безкоштовної дегустації кави, аби отримати ваші відгуки про смак кави, а також співвідношення ціни і якості продукту ще до введення його в продаж. Бажаючим взяти участь у заході необхідно відповісти лише на одне питання у нашому Telegram каналі. Після завершення голосування ми повідомимо у каналі про результати, а також повідомимо про те, як можна буде отримати каву для дегустації. Тепер невеликий спойлер: після дегустації плануємо провести цікаву вікторину від компанії БОДРЯК. Умови реєстрації для участі також будуть у Telegram каналі. Таким чином, поєднуючи приємне з корисним, і відповідаючи на нескладні питання, ви автоматично стаєте претендентом на отримання подарунка. Подарунків буде багато, починаючи від упаковки кави до сертифікату на придбання кавоварки.

Повернемося до смачної кави. Щоб отримати якісний ароматний напій, потрібно правильно його приготувати. Яким чином ви готуєте каву? Якщо це альтернативний спосіб заварювання - френч прес або краплинна кавоварка, турка або заварювання окропом, завжди звертайте увагу на фракцію помелу і його свіжість.

Якщо ж хочете пити смачну каву, приготовану в автоматичній кавомашині, але у вас її немає, то у нас є варіанти вирішення і цього питання.

Перший варіант - купити нову кавоварку або б/в. Але тут є свої плюси та мінуси. Наприклад, при покупці кавоварки ви повинні розуміти, що на це потрібно виділити певну чималу суму грошей. Після придбання рано чи пізно кавомашину потрібно буде ремонтувати та обслуговувати, а це теж коштує грошей. А плюс такий, що у вас є кавоварка, яка вам подобається за кольором, дизайном і функціоналом, ви купуєте каву де хочете і яку хочете.

При приготуванні кави в традиційній еспресо або автоматичній кавомашині важливо, щоб вона була правильно налаштована, тут має значення кількість кави, що змелюється на порцію, ступінь помелу, температура заварювання, а також кількість інших складових, таких як вода і молоко (при необхідності). Але, на жаль, буває так, що всі моменти дотримані на 100%, а в результаті не виходить насичена, ароматна і смачна кава. Причиною може бути приховані проблеми з кавомашиною, тобто обладнання справно працює, але в середині є деякі нюанси, які псують смак кави неприємною гіркотою.

Це може бути скупчення кавових масел, накип на нагрівальному елементі - бойлері, який не дозволяє отримати каву потрібної температури. У такому випадку ваша кавоварка вимагає проведення повного технічного обслуговування з розбиранням всіх основних вузлів. Цю процедуру рекомендуємо проводити у кваліфікованих спеціалістів у цій галузі. Майстри нашого сервісного центру допоможуть у вирішенні цього завдання. Залишайте заявку на виклик майстра у нас на сайті або за телефоном. А також можете привезти свою кавоварку до нас у майстерню.

Другий варіант – оренда кавомашини. У такому разі кавоварка не є вашою власністю і потрібно платити оренду за її використання. Але є й переваги оренди – ви не несете жодних витрат, пов'язаних із обслуговуванням та ремонтом кавового обладнання. Ви будь-якої миті можете повернути або обміняти на іншу кавоварку.

Має право на життя, звичайно ж, ще такий варіант – пити смачну каву у кав'ярні. І тут знову ж таки свої переваги та недоліки. Бариста приготує вам будь-яку каву з можливістю вибору плантації, на якій він виріс, з молоком або без нього. Але у вартість такої кави, як ви розумієте, входитиме не лише вартість кавових зерен та вода, а також оренда приміщення, зарплата співробітників тощо.

Якщо ви вирішили вибрати для себе перший або другий варіант, а саме купити кавомашину нову або б/в, або взяти в оренду апарат для офісу або комерційної діяльності в Харкові, то можете зробити це у нас на сайті.

У нас великий вибір нових кавомашин і б/в, будь-яку з них можна взяти у безкоштовну оренду при щомісячному придбанні певної кількості кави, а можна просто сплачувати оренду без обов'язкової купівлі нашої кави. При цьому ви отримуєте повний сервіс – безкоштовна доставка кави по Харкову, безкоштовне обслуговування та ремонт кавомашини. Варіантів співробітництва багато, замовляйте консультацію, допоможемо підібрати для вас найкращу каву в зернах та кавоварку.

Ви неодмінно заслуговуєте на смачну каву, а ми, як завжди, Бодряк гарантуємо!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дегустація кави Харків #Бодряк #кава в зернах Бодряк #кава Бодряк #смачна кава
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...