• Головна
  • Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики на кінець осені і початок зими
17:33, 28 листопада 2023 р.

Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики на кінець осені і початок зими

Прогноз погоди на наступні дні у Харкові.

До кінця тижня погодні умови у місті залишатимуться досить складними. На кожен день синоптики прогнозують опади - сніг та дощ. У середу, четвер та п'ятницю на дорогах очікується ожеледиця. Також 29 листопада у Харкові будуть пориви вітру. Загалом температура повітря опускатиметься до 6 градусів морозу, а підійматиметься до 11 градусів тепла.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, що прогнозують синоптики на кінець осені і початок зими у Харкові.

Прогноз погоди на середу, 29 листопада

29 листопада у місті буде хмарна погода. Вночі очікується невеликий сніг, мокрий сніг з переходом у дощ, слабка ожеледь. Вдень піде дощ, часом з мокрим снігом. Синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах. Вітер південно-східний - 7-12 метрів в секунду, вранці та вдень пориви 15-20 метрів в секунду. У зв'язку з цими небезпечними метеорологічними явищами у Харкові ввели "жовтий" рівень небезпеки. Температура повітря: вночі 1-3 градуси морозу, вдень 4-6 градусів тепла.

Прогноз погоди на четвер, 30 листопада

30 листопада у Харкові буде хмарно з проясненнями. Вночі синоптики прогнозують місцями невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень істотних опадів не очікується. На дорогах буде ожеледиця. Вітер південно-західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 1 грудня

1 грудня у місті буде хмарна погода. Вночі очкуються невеликі опади - сніг, мокрий сніг та дощ. Вдень синоптики прогнозують опади - дощ, часом з мокрим снігом. Місцями буде ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах з'явиться ожеледиця. Вітер південний - 9-14 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 1-6 градусів морозу, вдень 2-7 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 2 грудня

2 грудня у місті буде хмарна погода. Вночі синоптики прогнозують опади, а вдень - дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів тепла, вдень 6-11 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 3 грудня

3 грудня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Місцями очкуються невеликі опади. Вітер північно-східний з переходом на західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень 4-9 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #харків #прогноз #опади #зима
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...