• Головна
  • Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО
11:30, 23 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО

Вже майже два роки триває повномасштабна війна, яка стала головним чинником падіння цін на нерухомість у всій Україні, а тим більше у таких прифронтових містах як сьогодні Харків.

З другого боку навіть в такі скрутні часи ніхто не буде продавати за безцінь шикарні оселі, в яких здається є все, що потрібно людини для щастя, за винятком звісно гарантії спокійного мирного життя. 057 підібрав для вас десять найдорожчих квартир у Харкові, які ми знайшли на популярному порталі оголошень.

1. Найдорожча квартира Харкова

Найдорожчою квартирою Харкова залишається трьохповерхова квартира у центрі міста в Основʼянському районі за яку власники планують виручити 54 мільйона гривень або 1,5 мільйона доларів.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-1

Квартира площею 371 квадратний метр розташована у 18 поверхову будинку та займає поверхи с 9 по 11. Квартира має 6 кімнат, а кухня займає 32 кв. Метри. Також у квартирі є камінна кімната площею 47 квадратів. Має три види опалення та терасу.

Телефон для звʼязку: 063 - 687- 28-15.

Топ-2-3

В Шевченківському районі Харкова за 43 мільйона гривень продається двоповерхова 5-кімнатна квартира загальною площею 500 м2, та площею кухні 40 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-16

«Комфорт: Кондиціонер, Підігрів підлоги, Ванна, Душова кабіна, Меблі на кухні, Гардероб, Тераса, Панорамні вікна, Відеоспостереження, Конс'ерж, Охорона території, Підземний паркінг, Ліфт, Технологія «розумний будинок».

Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Зупинка транспорту, Метро, Магазин, кіоск, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Аптека, Відділення пошти.

Особливою прикрасою цієї квартири є затишна тераса. Тут ви знайдете зону відпочинку з сучасними садовими меблями і барбекю, а також басейн, що підігрівається. Це ідеальне місце для релаксації та прийому гостей з чудовим видом на навколишній пейзаж», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067 - 574 -95-77.

Топ-2-3

В Шевченківському районі Харкова також за 43 мільйона гривень продається двоповерхова 5-кімнатна квартира загальною площею 500 м2, та площею кухні 70 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-38

«Продається унікальний пентхаус у Харкові з просторою терасою, басейном та зоною барбекю. Загальна площа квартири складає 380 квадратних метрів, а тераса – 120 квадратних метрів. З вікон відкривається вражаючий панорамний вид на Саржин Яр та центр міста.

У вартість входять три місця у підземному паркінгу. Планування квартири включає: 1. Перший поверх: простора кухня-вітальня (70 кв.м.), домашній кінотеатр, хол з виходом на терасу, гостьовий санвузол. 2. Другий поверх: майстер-спальня з гардеробною та великим санвузлом, дитяча спальня, гостьова спальня, хол, ванна кімната.

Переваги цієї квартири включають: - Тераса з басейном та зоною барбекю (гриль Weber). – Хамам. - Три спальні, три санвузли, величезна кухня-вітальня. - Домашній кінотеатр з проектором та біокаміном», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050 — 518- 94 -50.

Топ-4

В Шевченківському районі Харкова також за 33 мільйона гривень продається двоповерхова 5-кімнатна квартира загальною площею 500 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-56

«Для тих хто цінує місце та якість у продажу елітний дворівневий пентхаус у ЖК "Джерело" (Житлобуд-2), метро Ботанічний сад. Будинок розташований поряд із парком "Саржин Яр", за адресою: вул. Отакара Яроша, 24-Б.

Свіжий, якісний, авторський ремонт! Загальна площа – 500 кв.м., ліфт на 2-й поверх. 1-й рівень: велика кухня-вітальня з зоною відпочинку, зал для прийому гостей, кабінет, сауна, спортзал, душова, 2 с/вузла, пральна, кімната відпочинку з виходом на видову терасу із зоною барбекю (двері - склоброня). 2-й рівень: 3 спальні (надійні жалюзі на вікнах), великий с/вузол, апаратна кімната, вбиральня, велика комора, вихід на майданчик з каркасним басейном просто неба.

Домофон, охоронна сигналізація, відеоспостереження із зовні квартири. Окреме введення електрики у квартиру - 50 кВт, система кондиціювання (мікроклімат), система "розумний дім", система мультирум (техніка Yamaha), система фільтрації води, 3 бойлери, центральний пилосос. Вся техніка Miele: посудомийка, сушарка, пралка, підігрів чашок, пароварка-мікрохвильова піч, кавоварка, 2 морозилки та 2 холодильники Liebherr, духова шафа, індукційна електропіч, витяжка, телевізори в кожній кімнаті», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050-956-85-66.

Топ-5

В Київському районі Харкова за 29 мільйонів гривень продається 5-кімнатна квартира загальною площею 214 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-74

«У продажу ексклюзивна 5 к. квартира в будинку преміум класу на вул. Чернишевська, 58А.
Загальна площа 214 кв. м. Поверх 8/9.
Квартира двостороння, на поверсі одна.
Формат квартири:
⁃ дві спальних кімнати;
⁃ дитяча кімната з власною гардеробною;
⁃ простора кухня з виходом на терасу;
⁃ кабінет;
⁃ гардеробна;
⁃ пральна кімната;
⁃ їдальня;
⁃ три санвузли;
⁃ дві тераси.

У квартирі зроблений дуже дорогий дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць. Великі панорамні вікна з виходом на терасу. Всі меблі зроблені під замовлення. Картини, техніка, меблі залишаються при продажу.
Вся техніка Siemens — німецького виробництва преміум класу. У квартирі тепла підлога. Є гараж з утепленням на три машини.

Цілодобова охорона, консьєрж. Топове місце розташування — у самому центрі Харкова. П’ять хвилини від метро Університ, Архітектора Бекетова. Поряд Сад Шевченка, школа, салони краси, магазини, ресторани, кав’ярні», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 096-237-65-94.

Топ-6

В Шевченківському районі Харкова також за 17,3 мільйона гривень продається 4-кімнатна квартира загальною площею 204 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-75

«В продажу ексклюзивна 4 кімн. квартира в елітному будинку бізнес-класу на вул. Професорська, 34, ЖК Будинок у Сокільниках. Загальна площа квартири 204 кв. м, поверх 13/19. Квартира двостороння.

Формат квартири:
-простора кухня студія;
-затишна спальня кімната зі своїм санвузлом, великою гардеробною (через яку є прохід в пральну, другу гардеробну та вихід в коридор);
-пральна кімната;
-друга гардеробна при вході в квартиру.
-кладова кімната;
-гостьовий санвузол;
-дитячий санвузол з ваною;
-велика дитяча кімната з власною гардеробною;
-гостьова спальня кімната з невеличкою гардеробною.



Дизайнерський ремонт в американському стилі продуманий до дрібниць. Великі вікна в кухні студії з видом на ліс. Всі меблі зроблені під замовлення з екологічно- чистих, гіпоалергенних матеріалів. В кожній кімнаті рекуператор та кондіціонер. Ексклюзивна мозаїка на підлозі. Всі аксесуари: картини, меблі, техніка залишаються при продажу. Вся техніка Miele – німецького виробництва преміум класу. Система управління «Розумний будинок». Управління опаленням через мобільний додаток», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 096-237-65-94..

Топ-7

В Шевченківському районі Харкова за 17 мільйонів гривень продається 3-кімнатна квартира загальною площею 146 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-95

«Продам 3-кімнатну квартиру загальною площею 146 кв.м. у преміальному ЖК «Резиденція» від СК «Авантаж» вул. Новгородська 46. У квартирі ніхто не жив, все в ідеальному стані. Якісний дизайнерський ремонт, дуже дорогі будівельні матеріали, все продумано до дрібниць, безшумна система контролю клімату, повна шумоізоляція німецького виробництва в спальні, меблі салон «RIM», плитка та сантехніка «Венеція».

Формат квартири дві спальні, величезна зонована кухня-їдальня, 2 вбиральні, 2 санвузли, 2 балкони. Закритий двір, обладнаний дитячий майданчик, гостьове паркування, підземний паркінг (є у власності одне паркомісце). Вся інфраструктура в пішій доступності, найкращі навчальні заклади починаючи від д/саду та закінчуючи університетами, зони спорту, відпочинку та розваг (Саржин яр, парк Горького), зручна транспортна розв'язка, ресторани, магазини та багато іншого, - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050-323-39-09.

Топ-8

В Шевченківському районі Харкова за 15,5 мільйонів гривень продається 3-кімнатна квартира загальною площею 120 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-96

«Елітний пентхаус на 2 рівні у ЖК Павловський Квартал. Видова 3кімн. Студія,120квм з Авторським дизайном!

Тут Ви можете усамітнитися і абстрагуватися від суєти, милуватися зоряним небом, барвистим заходом сонця, красивим містом з пташиного польоту і нарешті дивитися улюблений фільм біля каміна (біокамін з біопаливою, більше 1000 датчиків, Датська компанія DECOFLAME.) Італійська Меблі, 3крісла NATUZZIс салону Ріміні преміум класу, частина меблів Салон ALPODIUM та DIZZROOM. Кухня замовлена в салоні BONART, з винною шафою LIEBHERR. Стіл кухонний CATELLAN, стільці CALIGARIS. Техніка на кухні BOSCH, ASKO, мийка BLANKO. Італ.плитка (керамаграніт) з Салону АГРОМАТ, частина плитки від відомого дизайнера ROBERTO CAVALLI. Шумоізоляція -стіни, підлога, стеля, теплі водяні підлоги весь 1-й поверх, 2-х Санвузлах та 2-х балконах.

Помінені всі вікна, алюмінієві, триплекс (скло + плівка + скло), божевільне освітлення з Салону Techpol Design Led, Санвузли та дитяча з акустикою (музик. Колонки зі стелі), австрійський паркет на 2-му кольорі американського горіха з Салону Parketiko. Вся сантехніка HANSGROHE, броньована дверима німецькими замками, підсилювач стільникового зв'язку, сейф, і нарешті фішка цієї квартири Кам'яний шпон у спальні та кабінеті з LED підсвічуванням. Працював відомий Київський дизайнер. Ремонт закінчили 16.02.22р. Чи не жили не одного дня», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 073 -720-99-66.

Топ-9

В Основʼянському районі Харкова за 15,3 мільйона гривень продається 3-кімнатна квартира загальною площею 128 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-97

«Пропонуємо до Вашої уваги 3-кімнатну квартиру в будинку бізнес класу ЖК «Будинок на Набережній» Загальна площа 128м2 Звідки відкривається чудовий краєвид на сквер «Стрілка». Плануванням передбачено: кухня-вітальня, дві спальні, дві з/в, побутова кімната, балкон. У квартирі зроблений дорогий ремонт із використанням лише якісних матеріалів від провідних світових виробників!

Квартира оснащена припливно-витяжною системою подачі та рекуперації повітря, системою підготовки та очищення води, теплою підлогою, системою відкриття вхідних дверей через Bluetooth та багатьом іншим! Повністю укомплектована всією необхідною технікою виробників Siemens та Liebherr. Комплекс має свою закриту територію під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Є підземний паркінг», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 068 -080 -76 -86.

Топ-10

В Шевченківському районі Харкова за 15,2 мільйона гривень продається 5-кімнатна квартира загальною площею 173 м2.

Топ найдорожчих квартир Харкова у листопаді, - ФОТО, фото-98

«У продажу ексклюзивна квартира в новобудові клубного типу по вул. Чернишевська,31А. Загальна площа 174 м2. Грамотне планування та чудовий дизайн квартири створюють затишну атмосферу: простора передпокій, кухня (обладнана всією необхідною технікою), їдальня, вітальня, 3 спальні (2 дитячі), 2 санвузли, технічна кімната.

У квартирі автономне опалення - газовий котел. Високий рівень безпеки – будинок знаходиться під цілодобовою охороною, відеоспостереження по периметру будинку та внутрішнього двору, у під'їздах та ліфтах. На подвір'ї будинку є гостьова парковка, дитячий майданчик», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 068 -080 -76 -86.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #нерухомість #квартири #ціни #найдорожчі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...