• Головна
  • Японського волонтера Фумінорі Цутіко та ще низку харків'ян нагородили почесними грамотами міськради
13:58, 22 листопада 2023 р.

Японського волонтера Фумінорі Цутіко та ще низку харків'ян нагородили почесними грамотами міськради

Японського волонтера Фумінорі Цутіко та ще низку харків'ян нагородили почесними грамотами міськради

Харківська міська рада сьогодні, 22 листопада, на позачерговій сесії ухвалила рішення про нагородження низки харків'ян почесними грамотами.

Так, за високий професіоналізм, сумлінну та плідну працю під час воєнного стану, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: директор Департаменту контролю Ігор Резнік, начальника Управління Державної казначейської служби України у місті Харкові Наталія Шевченко, заступник директора з технічних питань КП «Міський інформаційний центр» Олег Чегринець та ін, інформує міськрада. 

Також за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у захист державного суверенітету і територіальної цілісності України в умовах воєнного стану та з нагоди Дня захисників і захисниць України грамотою відзначено низку військовослужбовців.

За виявлену солідарність та підтримку народу України, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, надання допомоги мешканцям міста Харкова під час воєнного стану в Україні грамотою міськради відзначено волонтера Фумінорі Цутіко. 

Крім того, за високий професіоналізм, сумлінне виконання обов’язків під час воєнного стану, вагомий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя міста Харкова та з нагоди професійних свят нагороджено залізничників, рятівників, юристів, працівників освіти, соціальної сфери та ін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #міськрада #Фумінорі #грамоти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...