• Головна
  • Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики до кінця тижня
16:34, 21 листопада 2023 р.

Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики до кінця тижня

Прогноз погоди на наступні дні у Харкові.

До кінця тижня у місті буде хмарна погода. У деякі дні очікуються опади - дощ та сніг, а на дорогах утвориться ожеледиця. На п'ятницю синоптики прогнозують пориви вітру. У неділю Харків місцями "накриє" туман. Температура повітря іноді опускатиметься до 15 градусів морозу, а підійматиметься до 10 градусів тепла.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, яку погоду у Харкові прогнозують синоптики до кінця тижня.

Прогноз погоди на середу, 22 листопада

22 листопада у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики не прогнозують опадів. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер північно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 10-12 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

Прогноз погоди на четвер, 23 листопада

23 листопада у Харкові буде хмарно з проясненнями. Вночі опади не очікуються, а вдень синоптики не прогнозують істотних опадів. На дорогах буде ожеледиця. Вночі вітер північно-західний - 5-10 метрів в секунду, вдень вітер південно-західний - 9-14 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 10-15 градусів морозу, вдень 3-8 градусів морозу.

Прогноз погоди на п'ятницю, 24 листопада

24 листопада у місті буде хмарна погода. Синоптики прогнозують невеликі опади - сніг з дощем. На дорогах очікується ожеледиця. Вітер південно-західний - 7-12 метрів в секунду, місцями пориви 15-20 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 25 листопада

25 листопада у Харкові буде хмарна погода. Місцями очікуються невеликі опади. На дорогах місцями буде ожеледиця. Вітер південно-західний - 3-8 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, вдень 0-5 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 26 листопада

26 листопада у місті буде хмарна погода. Синоптики прогнозують часом опади - сніг з переходом у дощ. Вночі на дорогах місцями очікується ожеледиця. Місцями буде туман. Вітер південно-східний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень 5-10 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прогноз #погода #харків #тиждень #сніг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...