• Головна
  • У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць
13:28, 18 листопада 2023 р.

У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць

У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць

Громадське обговорення у формі електронного опитування щодо перейменування 25 топонімів проводиться в місті Харкові з 17 до 22 листопада.

Харків’янам пропонують перейменувати низку вулиць, назви яких пов’язані з країною-агресором та її союзниками. Серед пропозицій: вул. Інтернаціональну змінити на вул. Білоцерківську, вул. Мінську назвати вул. Дмитра Антоненка (на честь військового, який загинув у боях за Харків), вул. Новосибірську перейменувати на вул. Хортицьку, вул. Забайкальську - на вул. Леонтовича, а пров. Забайкальський - на пров. Щедрика. Також пропонується повернути стару назву пр. Героїв Сталінграда та перейменувати його на пр. Байрона., інформує міськрада

Детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями та долучитися до обговорення можна тут. (https://www.city.kharkiv.ua/uk/golosuvannya.html)

Подати пропозиції (зауваження) щодо перейменування топонімів можна, надіславши листа за адресою: пл. Конституції, 7; електронною поштою: [email protected] або за тел.: (057) 760-79-68. Термін подання пропозицій - з 17 до 22 листопада включно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #вулиці #перейменування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...