• Головна
  • Зняти квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати житло з євроремонтом, - ФОТО
11:00, 19 листопада 2023 р.

Зняти квартиру у Харкові. Де і за яку ціну можна орендувати житло з євроремонтом, - ФОТО

Вартість оренди квартир з євроремонтом у Харкові.

Зараз жителі і гості міста активно розглядають пропозиції оренди квартир. І один з головних критеріїв при виборі житла - це ремонт. Однак саме від нього, в тому числі, залежатиме вартість місячної плати.

Редакція сайту 057 розповідає, де і за яку ціну у Харкові можна орендувати квартиру з євроремонтом.

На Холодній Горі здається однокімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 34 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також варильна панель, сушильна машина, пральна машина, холодильник, праска, духова шафа і телевізор. Вартість - 5 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт: 096-977-98-30.

В районі Цирку можна орендувати двокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 64 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також плита, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, пилосос і кондиціонер. Вартість - 8 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт: 097-411-23-23.

В районі Центрального парку здається трикімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 60 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також пилосос, варильна панель, пральна машина, праска, посудомийна машина, мікрохвильова піч, електрочайник, духова шафа, холодильник, телевізор і кондиціонер. Вартість - 12 тисяч гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт: 096-365-05-09.

В районі станції метро "Студентська" можна орендувати однокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 34 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також холодильник, електрочайник, пральна машина, плита, пилосос, духова шафа, мікрохвильова піч і бойлер. Вартість - 3,5 тисячі гривень і оплата за всі комунальні послуги.

Контакт: 098-128-70-13.

На Одеській здається двокімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 81 квадратний метр. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також духова шафа, холодильник, плита, мікрохвильова піч, електрочайник, пральна машина і кондиціонер. Вартість - 7 тисяч гривень.

Контакт: 050-520-01-98.

В районі станції метро "Наукова" можна орендувати трикімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 54 квадратних метри. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, фен, плита, варильна панель, мікрохвильова піч, мультиварка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, сушильна машина, праска, пилосос і кондиціонер. Вартість - 13 тисяч гривень.

Контакт: 063-944-18-04.

На Олексіївці здається однокімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 38 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також електрочайник, кавомашина, холодильник, пральна машина, варильна панель, духова шафа, праска, пилосос, мікрохвильова піч, телевізор і кондиціонер. Вартість - 4,5 тисячі гривень.

Контакт: 066-065-51-29.

В районі станції метро "Архітектора Бекетова" здається двокімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 35 квадратних метрів. Для майбутніх жителів тут є всі необхідні меблі, а також духова шафа, варильна панель, плита, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, телевізор і кондиціонер. Вартість - 6,5 тисяч гривень.

Контакт: 097-450-83-53.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #квартира #харків #євроремонт #оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...