• Головна
  • РОЛЬОВІ ІГРИ: дивіться офіційний трейлер авантюрної комедії з Кейлі Куоко/У кіно з 18 січня
Новини компаній
10:00, 17 листопада 2023 р.

РОЛЬОВІ ІГРИ: дивіться офіційний трейлер авантюрної комедії з Кейлі Куоко/У кіно з 18 січня

Новини компаній

Компанія Adastra Cinema рада представити до уваги українського глядача перший трейлер авантюрної комедії «Рольові ігри». Головну роль у стрічці зіграла суперзірка та номінантка на премії «Еммі» та «Золотий Глобус» - Кейлі Куоко (шоу «Теорія великого вибуху», «Бортпровідниця», «Зачаровані», «Харлі Квін» та «Засновано на реальних подіях»). Не дивлячись, на суперзірковий статус акторки, роль у «Рольових іграх» є її дебютом в кінотеатральному проєкті. Більш того, одна з найуспішніших комедіанток свого покоління взяла на себе роль продюсерки стрічки. 

Дивіться офіційний трейлер: 

Головну чоловічу роль грає номінант на «Золотий Глобус»Девід Оєлово («Інтерстеллар», «Сельма», «Небезпечний бізнес», «Найжорстокіший рік»).

Важливу роль в стрічці також отримав британський актор Білл Наї, номінант на премію «Оскар», якого більш за всього знають за ролями у стрічках про Гаррі Поттера, у франшизі «Пірати Карибського моря» та в культових картинах «Автостопом по галактиці» та «Реальне кохання». Одну з ключових ролей також виконала датська зірка Конні Нільсен («Адвокат диявола», «Гладіатор», «Чудо-жінка», «Ніхто»).

У центрі сюжету — подружня пара Емма та Дейв, які вирішують “внести перчинку” в стосунки, тож влаштовують просту “рольову гру”: вони прикидаються незнайомцями в барі 5-зіркового готелю та заново “знаходять один одного”. Аж поки загадковий елегантний чоловік на ім’я Боб не вирішує також познайомитися з нашими героями. Усі таємниці та прикриття розкриваються, через що їхнє спільне життя перевернутися з ніг на голову. 

Режисером нової екшн-комедії виступив Томас Вінсент («Карнавал», «Нове життя Пола Снайдера»), який відзначений спеціальною нагородою Берлінського міжнародного фестивалю — премією Альфреда Бауєра. Глядацькій аудиторії він відомий в якості постановника епізодів хітових шоу: «Річер», «Охоронець» і «Версаль». Сценарій написав Сет Оуен, який знайомий за фільмом жахів «Морган» і комедійною драмою «Всю ніч». Фільм виробництва StudioCanal («Пасажир», «Реальне кохання», «Паддінгтон») знімався у США та Німеччині. 

В український прокат стрічка «Рольові ігри» з Кейлі Куоко у головній ролі вийде на екрани вже з 18 січня 2024 року. 

  • Дата старту: 18 січня 2024
  • Формат: 2D
  • Країна: США, Німеччина, Франція
  • Хронометраж: tbd
  • Жанр: комедія, екшн, трилер
  • Режисер: Томас Вінсент
  • У ролях:  Кейлі Куоко - Теорія великого вибуху, Бортпровідниця Білл Наї - Пірати Карибського моря 2, Бойфренд з майбутнього, Реальне кохання Девід Оєлово - Інтерстеллар, Сельма, Небезпечний бізнес Конні Нільсен - Чудо-жінка, Ніхто, Гладіатор

Подружня пара Емма та Дейв вирішують “внести перчинку” в стосунки, тож влаштовують просту “рольову гру”: вони прикидаються незнайомцями в барі 5-зіркового готелю та заново “знаходять один одного”. Аж поки загадковий елегантний чоловік на ім’я Боб не вирішує також познайомитися з нашими героями. Усі таємниці та прикриття розкриваються, через що їхнє спільне життя перевертається з ніг на голову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рольові ігри
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...