• Головна
  • Робота медсестрою у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і яку зарплату їм готові платити, - ФОТО
17:07, 16 листопада 2023 р.

Робота медсестрою у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і яку зарплату їм готові платити, - ФОТО

Актуальні вакансії для медсестер у Харкові.

В середині листопада у місті стали активніше цікавитися вакансіями медсестри. І деякі роботодавці якраз шукають нових спеціалістів, яких готові у себе працевлаштувати. Однак розмір заробітної плати залежатиме від досвіду і навичок кандидатів на робоче місце.

Редакція сайту 057 розповідає, куди у Харкові потрібні медсестри і яку зарплату їм обіцяють.

Робота медсестрою у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і яку зарплату їм готові платити, - ФОТО, фото-1

Обласна клінічна лікарня запрошує на роботу сестру медичну операційну. Вимоги роботодавця до спеціаліста: досвід роботи від 5 років та незакінчена вища освіта за спеціальністю. Зарплата - від 13 до 15 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 066-207-49-47.

Компанія з надання послуги з оформлення медичних сертифікатів від психіатра та нарколога і проходження психофізіологічної експертизи шукає медсестру-лаборанта. Вимоги роботодавця до спеціаліста: досвід роботи від 1 року, середня спеціальна освіта за спеціальністю "Лабораторна діагностика", навички внутрішньовенних маніпуляцій, володіння ПК на рівні впевненого користувача, досвід роботи з біохімічними дослідженнями та тестами на наявність наркотичних речовин у сечі. Зарплата - близько 13 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 095-135-81-16.

Інститут патології хребта та суглобів запрошує на роботу медичну операційну сестру. Вимоги роботодавця до спеціаліста: середня медична освіта. Зарплата - близько 13,5 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 099-206-00-63, 097-357-58-52.

Клінічна багатопрофільна лікарня шукає медичну сестру стаціонару. Вимоги роботодавця до спеціаліста: досвід роботи від 2 років та середня спеціальна освіта. Зарплата - близько 13 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 095-927-02-49.

Робота медсестрою у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і яку зарплату їм готові платити, - ФОТО, фото-2

Обласний центр онкології запрошує на роботу медичну сестру. Вимоги роботодавця до спеціаліста: середня спеціальна освіта за спеціальностю "Медична сестра", володіння ПК, вміння працювати в команді та в стресових ситуаціях, уважність до деталей. Зарплата - від 10 до 13 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 068-993-23-57.

Клінічна лікарня швидкої та невідкладної медичної допомоги шукає молодшу медичну сестру з догляду за хворими. Вимоги роботодавця до спеціаліста: повна або базова загальна середня освіта за спеціальністю. Зарплата - близько 6,7 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 057-725-81-22.

Обласний центр служби крові запрошує на роботу медичну сестру. Вимоги роботодавця до спеціаліста: неповна вища освіта або базова вища освіта за напрямом підготовки "Медицина", спеціальністю "Сестринська справа", "Лікувальна справа" або "Акушерська справа"; комунікабельність. Зарплата - близько 13,5 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 099-234-73-64.

Обласна клінічна психіатрична лікарня шукає медичну сестру. Вимоги роботодавця до спеціаліста: середня професійна освіта за спеціальностю "Сестринська справа", володіння технікою внутрішньовенних і внутрішньом'язових ін'єкцій, знання ПК та офісних програм. Зарплата - близько 15,5 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 067-681-49-43.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #медсестра #харків #зарплата #вакансія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...