• Головна
  • Погода у Харкові на тиждень. Що очікує містян в наступні дні
19:49, 14 листопада 2023 р.

Погода у Харкові на тиждень. Що очікує містян в наступні дні

Прогноз погоди на наступні дні у Харкові.

До кінця тижні у місті буде хмарна погода. Майже на кожен день, крім суботи, синоптики прогнозують опади, в тому числі мокрий сніг. Поривів вітру не очікується. Температура повітря підійматиметься до 9 градусів тепла, а опускатиметься до 5 градусів морозу.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, якою буде погода у Харкові до кінця тижня.

Прогноз погоди на середу, 15 листопада

15 листопада у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощ вночі, а вдень очікується невеликий дощ. Вітер південно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 4-6 градусів тепла, вдень 7-9 градусів тепла.

Прогноз погоди на четвер, 16 листопада

16 листопада у Харкові буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується невеликий дощ, а вдень - дощ. Вітер південно-східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 1-6 градусів тепла, вдень 4-9 градусів тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 17 листопада

17 листопада у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують невеликі опади - дощ та мокрий сніг. Вітер північно-західний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень 2-7 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 18 листопада

18 листопада у Харкові буде мінлива хмарність. Істотних опадів не очікується. Вітер східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 19 листопада

19 листопада у місті буде хмарно з проясненнями. Синоптики не прогнозують істотних опадів вночі, а вдень місцями очікуються невеликі опади. Вітер східний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #харків #прогноз #тиждень #сніг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...