• Головна
  • У Харкові відбулася позачергова Конференція обласної асоціації футболу
Офіційно
11:00, 11 листопада 2023 р.

У Харкові відбулася позачергова Конференція обласної асоціації футболу

Офіційно

У заході взяли участь 47 делегатів від постійних та асоційованих членів ХОАФ. Під час конференції учасники обговорили низку питань щодо розвитку та відновлення футболу на Харківщині, евакуації дитячих та юнацьких клубів.

Зокрема, пройшло голосування за призначення нового президента Харківської обласної асоціації футболу. Делегати одностайно проголосували за кандидатуру начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«Шановні делегати, дуже дякую за довіру. Дякую кожному за неймовірно великий об'єм роботи, яку ви виконуєте для розвитку українського футболу навіть у таких непростих обставинах. Наш найголовніший пріоритет - створення умов для безпечного дозвілля і спортивного розвитку наших громадян», – сказав Олег Синєгубов.

Наразі за державної підтримки розробляються програми для підтримки молодіжного спорту, дітей-переселенців, а також захисників і захисниць, які отримали поранення під час виконання бойових завдань, підкреслив перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.

«У церемонії відкриття матчу Україна-Італія, який 20 листопада проходитиме у Німеччині, братимуть участь діти-переселенці з нашої футбольної академії «Металіст». Ці події формують у підростаючого покоління спортивний світогляд та стверджують віру в майбутнє», – сказав перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Також в ході конференції першим заступником голови ХОАФ призначено Віктора Коваленка, заступником - Валерія Сокуренка.

«Впевнений, спільними зусиллями зможемо більш ефективно розвивати футбол на Харківщині та реалізовувати важливі соціальні проєкти задля добробуту майбутнього нашої молоді», – зазначив народний депутат України Павло Якименко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#позачергова Конференція обласної асоціації футболу #новий президент Харківської обласної асоціації футболу #Олег Синєгубов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...