• Головна
  • Пакети для пакування. Крафт пакети або пластик: що вибрати?
Новини компаній
10:58, 6 листопада 2023 р.

Пакети для пакування. Крафт пакети або пластик: що вибрати?

Новини компаній

Вперше паперові пакети для пакування з'явилися в Англії 1844 року, завдяки вмілому винахідництву Френсіса Волле і розробці устаткування для масового виробництва паперових пакетів 1852 року. До їхньої появи, люди використовували дерев'яні ящики та плетені кошики як основні засоби пакування та зберігання товарів.

Однак паперові пакети виявилися чимось абсолютно новим і революційним. Створення такої зручної та доступної упаковки було справжнім проривом і паперові пакети стали невід'ємною частиною повсякденного життя багатьох людей. Спочатку винахід паперових пакетів переслідував просту мету, змусити покупців купити більше товару. Вони вироблялися в максимально простій і дешевій конструкції, така форма відома нам зараз як пакети саше. Пакет саше - це V-подібна конструкція з широкою горловиною і дном, що звужується до низу. У ті часи, такі пакети використовували повсюдно для будь-яких товарів: від одягу до продуктів харчування. І в будь-яких розмірах від маленьких пакетиків для пакування до великих пакувальних пакетів.

Згодом і розвитком виробництва, стала більш популярна конструкція паперових пакетів з прямокутним дном. Але ось сировина, з якої виробляли пакети для пакування, залишилася незмінною - і тоді і зараз використовували максимально міцний пакувальний папір крафт.

Так з'явилися відомі нам крафтові пакети, які надовго посіли провідне місце як просте, ефективне і дешеве пакувальне рішення.

На деякий час їх замінив одноразовий пластик, але наразі спостерігається повернення крафт-пакетів, передусім завдяки їхнім екологічним характеристикам, а також низькій вартості та простоті використання, що робить їх доступними для бізнесу та покупців навіть з обмеженими фінансовими ресурсами.

То чим же крафт пакети кращі за пластикові?

Сьогодні крафт-пакет виробляють або з первинних відновлюваних ресурсів, або з суміші первинних і перероблених матеріалів, що є позитивним кроком у плані екології. Це знижує необхідність вирубки великої кількості дерев для виробництва паперових крафтових пакетів, що позитивно впливає на навколишнє середовище і зменшує забруднення.

Оскільки крафтові пакети виготовляються з органічних матеріалів, їхня утилізація відбувається набагато швидше, ніж у випадку з пластиком. Вони не тільки піддаються біологічному розкладанню в більш короткі терміни, але також не виділяють шкідливі хімічні сполуки в атмосферу, ґрунт і водні шляхи, на відміну від пластикових аналогів. Це надає крафт пакетам екологічну безпеку і сприяє більш стійкий обробці відходів, що важливо для скорочення негативного впливу на навколишнє середовище.

Крафтові пакети підлягають вторинній переробці, що сприяє економії енергії, води та місця на звалищах, а це не лише зменшує несприятливі екологічні наслідки, а й кількість викидів парникових газів, які утворюються під час виробництва нових матеріалів.

Пакети для пакування. Крафт пакети або пластик: що вибрати?, фото-1

Якщо ви віддаєте перевагу використанню крафт-пакетів, подивіться каталог Компанії Бруссонет - виробника і постачальника пакувальної та паперової продукції в Україні. Ми пропонуємо купити крафт пакети в широкому асортименті видів і розмірів, оптом і поштучно за доступними цінами зі складу в Харкові, а також забезпечуємо доставку по всій Україні будь-яким оператором за вашим вибором. Завдяки нашому досвіду, ви завжди зможете отримати професійну консультацію експертів і допомогу у виборі найкращих рішень в області упаковки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бруссонет #Brussonet #Bru.Store
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...