• Головна
  • "Потребував допомоги, але без пояснень почав агресивно поводитися": у Харкові п'яний пацієнт напав на медиків і поліцейських
14:03, 5 листопада 2023 р.

"Потребував допомоги, але без пояснень почав агресивно поводитися": у Харкові п'яний пацієнт напав на медиків і поліцейських

У Харкові п'яний чоловік напав на бригаду медиків і співробітників поліції.

Прибувши на адресу виклику бригадою медиків виявила п'яного чоловіка і жінку, яка представилася його мамою. Про це повідомили у прес-службі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

На момент огляду чоловік мав напад бронхіальної астми та потребував надання допомоги, але без пояснень почав лаятися і напав на бригаду, нанісши фельдшеру удар по обличчю. Бригада не вагаючись натисла тривожну кнопку та покинула місце виклику і, дочекавшись патруль поліції, який прибув через 6 хвилин, повернулася до пацієнта.

Незважаючи на присутність співробітників правоохоронних органів, пацієнт поводився агресивно на момент надання медичної допомоги. І, як наслідок, під час затримання вдарив співробітницю поліції по обличчю. Бригада проїхала разом з поліцейськими до відділку, де за фактом нападу відкрили кримінальне провадження.

Поліцейській надали необхідну медичну допомогу та госпіталізовано до лікарні у відділення нейрохірургії з попереднім діагнозом : закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій мʼяких тканин обличчя. У фельдшера бригади - забій мʼяких тканин правої вилиці. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#п'яний #пацієнт #напав #поліція #медики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...