• Головна
  • Забили два голи та все одно програли: «Металіст» за дві хвилини втрачає очки у матчі з «Буковиною»
19:23, 4 листопада 2023 р.

Забили два голи та все одно програли: «Металіст» за дві хвилини втрачає очки у матчі з «Буковиною»

Забили два голи та все одно програли: «Металіст» за дві хвилини втрачає очки у матчі з «Буковиною»

Сьогодні, 4 листопада, у матчі п'ятнадцятого туру групи «А» Першої ліги ПФЛ сезону 2023/24 «Металіст» приймав «Буковину».

Гравці «Металіста» з перших хвилин пішли в атаку. На 18-й хвилині харківʼяни створили небезпечну ситуацію у воріт гостей — Рязанцев прострелив в район одинадцятиметрової позначки на Теплякова, але він не влучив по мʼячу.

І буквально через хвилину «Буковина» відкрила рахунок. Фарасєєнко отримав довгу передачу передав штрафним майданчиком господарів, пройшов двох захисників «Металіста» та влучно пробив — 0:1.

Але поганий початок матчу не збентежив харківʼян. На 30-й хвилині Рязанцев фантастичним дальнім ударом з метрів 30 відправив мʼяч у дальню девʼятку воріт «Буковини» - 1:1!

Другий тайм гравці теж почали агресивно і результат у вигляді другого голу не заставив себе чекати. На 51-й хвилині Багачанський відав чудовий довгий пас на Ісаєнко, який вийшов віч-на-віч з воротарем і влучно пробив 2:1.

Здавалося, що харківʼяни нарешті отримали шанс здобути таку довгоочікувану перемогу. Але всі надії «Металіста» накрилися мідним тазом за дві хвилини вже практично у кінцівки зустрічі.

Так на 83-й хвилині голкіпер харківʼян у боротьбі зі Скотаренко правила і арбітр показав на одинадцятиметрову позначку. Фастов вгадав напрямок удару, але дуже впевнено та сильно пробив Палагнюк — 2:2.

Не пройшло і двох хвилин, як Буковина вийшла вперед. Палагнюк виграв верхову дуель у штрафній і ударом головою відправив мʼяч у ворота харківʼян.

Вже в останню компенсовану хвилину арбітр видалив у гостей Прокопчука, але скористатись численною перевагою у харківʼян вже не було часу.

Після 15 туру «Металіст» з сьома очками залишається на останньому місті у турнірній таблиці у своїй групі «А».

«Металіст» — «Буковина» — 2:3

Голи: Рязанцев (30), Ісаєнко (51) — Фаресєєнко (19), Палагнюк (83, пенальті), (84)

4 листопада 2023 року. Ужгород. Стадіон «Авангард»

«Металіст»: Дмитро Фастов — Андрій Бусько, Олександр Маткобожик, Габрієль Гомес (к), Кирило Дігтярь — Даніїл Тепляков, Максим Багачанський — Євгеній Рязанцев (Данило Кайдалов, 73), Станіслав Мораренко (Геннадій Синчук, 76), Петро Луців — Євгеній Ісаєнко

Головний тренер — Андрій Аніщенко



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Металіст #Буковина #Першаліга
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...