• Головна
  • У Харкові жорстоко побили чоловіка на вулиці: поліцейські затримали зловмисників
15:13, 2 листопада 2023 р.

У Харкові жорстоко побили чоловіка на вулиці: поліцейські затримали зловмисників

У Харкові жорстоко побили чоловіка на вулиці: поліцейські затримали зловмисників

Двоє чоловіків залишили свою жертву без свідомості на вулиці. Для пошуку зловмисників була створена слідчо-оперативна група, допитані свідки, зібрані речові докази. Постраждалий з важкими травмами знаходиться в лікарні. 

Як повідомляє поліція Харківської області подія сталася 13 жовтня. До чергової частини Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бакуліна двоє невідомих побили 38-річного чоловіка і він лежить без свідомості. На місце події виїхала слідчо-оперативна група ХРУП №3. 

За даним фактом слідчий вніс відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. В ході слідства злочин перекваліфікували на ч.2 ст.15, п.12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Харкові жорстоко побили чоловіка на вулиці: поліцейські затримали зловмисників , фото-1



В ході проведення оперативних слідчих дій працівники Управління карного розшуку, слідчого управління, полку поліції особливого призначення, КОРДу, ХРУП № 3 та з залученням можливостей управління кримінального аналізу встановили осіб, які брали участь у вчиненні злочину. Ними виявилися 41-річний безробітній житель Харківського району та 30-річний житель Харкова.

У Харкові жорстоко побили чоловіка на вулиці: поліцейські затримали зловмисників , фото-2

1 листопада 2023 року правоохоронці провели 26 санкціонованих судом та 5 невідкладних обшуків на території Харківської та Полтавської областей, в ході яких вилучили речові докази, зокрема, мобільні телефони, рації, одяг, взуття, документи, кастети, сім-картки мобільного звʼязку, рації.

Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Харкова, Харківської обласної прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні злочину. Двом нападникам обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Досудове розслідування триває.


Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #поліція #побиття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...