• Головна
  • Робота у Харкові без досвіду. Де "новачки" можуть отримати посаду і яку зарплату обіцяють, - ФОТО
16:02, 26 жовтня 2023 р.

Робота у Харкові без досвіду. Де "новачки" можуть отримати посаду і яку зарплату обіцяють, - ФОТО

"Гарячі" вакансії для харків'ян без досвіду роботи.

Знайти роботу у Харкові без досвіду - непросте завдання. Однак серед місцевих компаній і підприємства є роботодавці, які готові навчити і запропонувати посади "новачкам". А їхня зарплата залежатиме саме від місця працевлаштування.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові можна отримати посаду без досвіду роботи і яку зарплату обіцяють.

Робота у Харкові без досвіду. Де "новачки" можуть отримати посаду і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-1

Молокозавод готовий запропонувати посаду "лаборант". Обов'язки "новачка": проведення лабораторних аналізів, занесення до журналу проміжних та кінцевих результатів аналізів, контроль технологічного процесу з приготування молочної продукції, здійснення процедури "заквашування ванн", контроль за утриманням у належному вигляді обладнання та інвентарю. Зарплата - від 14 до 16 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 096-389-96-11.

Компанія з виробництва та продажу гофроупаковки відкрила вакансію "робочий". Обов'язки "новачка": виконання різноманітних завдань на виробництві гофроупаковки, робота з обладнанням і інструментами на виробництві, забезпечення якості продукції, дотримання виробничої дисципліни та безпеки праці. Зарплата - від 10 до 14 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 050-730-18-20.

Компанія з виробництва металоконструкцій готова запропонувати посаду "зварювальник". Обов'язки "новачка": зварювання металоконструкцій. Зарплата - від 20 до 32 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 096-422-20-06, 095-349-49-39.

Компанія з надання послуг охорони відкрила вакансію "начальник охорони". Обов'язки "новачка": організація охорони об'єкту. Зарплата - близько 7,5 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 095-321-28-22.

Робота у Харкові без досвіду. Де "новачки" можуть отримати посаду і яку зарплату обіцяють, - ФОТО, фото-2

Компанія з виробництва поліпропіленового великогабаритного пакування для транспортування та зберігання сипучих вантажів готова запропонувати посаду "помічник ткача". Обов'язки "новачка": робота на ткацькому обладнанні, заміна бобін, зв’язування ниток. Зарплата - від 13 до 20 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 050-403-06-23.

Компанія з виробництва холодильного, теплового та стелажного обладнання відкрила вакансію "слюсар механоскладальних робіт". Обов'язки "новачка": збір каркасної частини холодильного обладнання та робота з електроінструментом. Зарплата - близько 14 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 067-676-45-62, 067-287-87-12.

Підприємство з виробництва солодощів та снеків готове запропонувати посаду "мерчендайзер". Обов'язки "новачка": відвідування торгових точок згідно із затвердженим маршрутом, викладка продукції згідно планограм та стандартів, виконання цілей і завдань по мерчандайзингу, забезпечення дотримання контрактних умов у торгових точках, встановлення додаткових місць продажу, надавання звіту і фотозвіту згідно внутрішніх стандартів компанії. Зарплата - близько 16 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 050-445-05-86.

Мережа піцерій відкрила вакансію "піцайоло". Обов'язки "новачка": приготування піц за рецептами та стандартами якості, дотримання санітарних та гігієнічних норм, взаємодія з іншими членами команди для забезпечення ефективності роботи. Зарплата - від 14 до 16 тисяч гривень.

Як зв'язатися з роботодавцем: 067-316-86-63.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...