• Головна
  • Топ найдорожчих будинків Харкова у жовтні
ТОП ВІД 057
11:41, 25 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Топ найдорожчих будинків Харкова у жовтні

ТОП ВІД 057
Топ найдорожчих будинків Харкова у жовтні

Вже майже два роки триває повномасштабна війна, яка стала головним чинником падіння цін на нерухомість у всій Україні, а тим більше у таких прифронтових містах як сьогодні Харків.

З другого боку навіть в такі скрутні часи ніхто не буде продавати за безцінь шикарні оселі, в яких здається є все, що потрібно людини для щастя, за винятком звісно гарантії спокійного мирного життя. 057 підібрав для вас десять найдорожчих домів у Харкові, які ми знайшли на популярному порталі оголошень.

Топ-1

За 58 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 585 кв2 у якому десять кімнат.

«Пропонується сучасний будинок у Лісопарку. Просторий та дуже затишний – у сучасному стилі. - 1-й поверх: хол-передпокій, вітальня з каміном, кухня-їдальня з виходом на терасу, ігрова, кабінет, 2 санвузли, гостьові кімнати, великий льох склепінчастий - вхід з кухні

- 2-й поверх: 3 спальні з гардеробом та санвузлом, друге світло - вітальня; Спальня господарів + санвузол + вбиральня - цокольний поверх - пральна, санвузол, котельня, спортзал, Будинок будувався за проектом (вся документація в наявності), Будинок охорони: кімната відпочинку, санвузол.

Комунікації-електрика 30 кВт, вода - свердловина, каналізація - центральна, опалення - повітряний насос + газовий котел + електричний котел, система очищення та пом'якшення води. - Гараж на 4 машини. - Ділянка 44 сотки (можна збільшити до 65 соток) - вікові дуби.



Телефон для звʼязку: 097- 005 -15-30

Топ-2

За 46 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 850 кв2 у якому сім кімнат.

«Будинок 850 м2, р-н Сокільники, з ремонтом та меблями. Комунікації всі центральні. Ділянка 20 соток.Розташування будинку дозволяє швидко дістатися до будь-якого району міста, поруч Парк Горького, дитячі садки, школи, спортивний комплекс з басейном», - йдеться в оголошенні



Телефон для звʼязку: 050 - 619 -60 - 39

Топ-3

Топ найдорожчих будинків Харкова у жовтні, фото-28



За майже 44 мільйони гривень продається трьохповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 680 кв2 у якому пʼять кімнат.

«В одному з найпопулярніших районів Харкова пропонуємо будинок, розташований на Шатилівці з чудовими видовими характеристиками на місто та Саржин Яр.

Ділянка площею 16 соток потопає в зелені, площа будинку 680 кв. передбачає 4 рівні, на першому рівні розташовані: спортзал, більярдна, хол, всесезонний басейн, сауна/лазня, душова, санвузол, приміщення для побутових потреб. Індивідуальна топкова оснащена автономним обладнанням для життєзабезпечення будинку.

На другому рівні будинку розташовуються: парадний вхід у будинок, камінний зал з барбекю, кімната відпочинку, окрема їдальня, кухня з виходом на величезну сонячну терасу, гостьовий санвузол, кімната охорони. З парадної є вихід в опалювальний гараж на два автомобілі.

Широкі, красиві та зручні сходи ведуть на третій рівень, тут розташовані: затишний хол з «другим» світлом, дві спальні з окремими ванними кімнатами та видовим балконом, гардероб, кабінет з панорамними вікнами на Саржин Яр.

На четвертому рівні знаходяться: хол, дві просторі спальні, санвузол. З верхньої тераси для відпочинку відкривається розкішний вид на місто», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 066 - 938- 94 -44.

Топ-4

Також за майже 44 мільйони гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 520 кв2 у якому пʼять кімнат.

«Будинок 520 м2 з басейном у закритому котеджем селищі на Флоринці. Планування першого поверху: три спальні (зі своїми гардеробами та санвузлами), гардероб, гостьовий санвузли, кухня, вітальня, котельня - побудова, комора, автономна кімната для охорони, гараж для двох автомобілів. Планування спа зони: басейн, сауна, хамам, санвузол, котельня. Планування другого поверху: спальня, вбиральня, санвузол, велика тераса. Ділянка 15 соток, на ділянці ландшафтний дизайн з авто поливом, паркування для одного автомобіля», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050 -619-60-39.

Топ-5

За майже 37 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 500 кв2 у якому пʼять кімнат.

«До вашої уваги пропонується супер-технологічний "розумний" будинок на Флоринці-1. Тут зручність та комфорт власників поєднується з останніми досягненнями технологій 21 століття. Будинок спроектований для проживання сім'ї з 4-5 осіб, тут достатньо спалень і підсобних приміщень, для всіх передбачені свої санвузли, вбиральні кімнати, є кімнати і для роботи, і для хобі, а домашній кінотеатр нікого не залишить байдужим!

Вітальня площею 70 кв. з каміном та скляним дахом. На другому поверсі 4 спальні з панорамними видами та 2 санвузли. У будинку дуже практичний підвал з повним набором технічних та підсобних приміщень (майстерня, спортзал, кімната водопідготовки, топкова. електрощитова, пральна, кімната домробітниці, вбиральні та комори з системами зберігання одягу та речей), а для обслуговуючого персоналу є свій окремий вхід.

Гараж зі скляною стіною дозволяє у будь-який час милуватися своїм автомобілем. На ділянці 14 соток виконано професійне озеленення, висаджено декоративні рослини та дерева з автополивом, є літній басейн із двома системами підігріву», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067 -574 -95 -77.

Топ-6

За 35 мільйонів гривень продається двоповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 750 кв2 у якому сім кімнат.

«Будинок 750 м2, р-н Сокільники, з ремонтом та меблями. Комунікації всі центральні. Ділянка 20 соток. Розташування будинку дозволяє швидко дістатися до будь-якого району міста, поруч Парк Горького, дитячі садки, школи, спортивний комплекс з басейном», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050 - 619 -60-39.

Топ-7

За 29 мільйонів гривень продається трьохповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 411 кв2 у якому чотири кімнати.

«На першому поверсі розташована простора вітальня, кухня-їдальня, гостьовий санвузол, на другому поверсі знаходяться 3 спальні та санвузол.

На цокольному поверсі розташувалися кімнати відпочинку, підсобні приміщення та додатковий санвузол, а на мансардному поверсі безліч підсобних приміщень та вбиральні для несезонного одягу. Енергозберігаючі технології дозволяють заощадити на витратах, а свіжий ремонт та відмінний стан будинку надають йому сучасного вигляду. На ділянці 10 соток все продумано для вашої зручності: висаджено красиві дерева та чагарники, збудовано гостьовий будиночок з додатковою кухнею та лазнею з басейном.», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067 -574 - 95 -77.

Топ-8

Також за29 мільйонів гривень продається двохповерховий будинок у Шевченківському районі загальною площею будинку 380 кв2 у якому три кімнати.

«Пропонується до продажу 2-поверховий будинок із капітальним ремонтом на тихій шатилівській вулиці. У будинку є все, що необхідно для комфортного та безпечного життя сім'ї з 3-4 осіб.

На першому поверсі розташувалася простора вітальня з каміном площею 34 кв.м, кухня-їдальня 23 кв.м, сходовий хол з гостьовим санвузлом та пральня-котельня.

На другому поверсі знаходяться три спальні, санвузол та просторий хол-ротонда з "зірковим" небом на купальній стелі. Всі кімнати обладнані високоякісними італійськими меблями, сантехніка та столярка найкращих виробників. Локація будинку дуже вдало поєднується із близькістю до шкіл, ліцеїв, стадіону "Піонер", Сумського ринку, станції метро "Наукова".

На ділянці 11.5 соток розташувався гараж на 3 авто, просторий гостьовий паркінг, літня альтанка та відкритий басейн площею 35 кв.м, по сусідству є красиві сучасні котеджі», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 067 -574 - 95 -77.

Топ-9

За 25 мільйонів гривень продається трьохповерховий будинок у Київському районі загальною площею будинку 400 кв2 у якому чотири кімнати.

«Продам елітний будинок на Салтівці, р-н Радміра, 400 кв. м.,3 рівня, ділянка 10 соток.1 поверх: котельня, сан. вузол, кухня-їдальня з англійським каміном, спортзал, мармурові підлоги з підігрівом, ліплення декоративне, декоративний розпис; 2 поверх: 4 спальні, 2 сан. вузла, 2 вбиральні, зимовий сад; 3 поверх: санвузол, бар, кабінет, вбиральня. Меблі Італія та Франція, у будинку вся необхідна техніка, дизайнерське оформлення. Гараж на дві машини, льох. Відмінне місце, закрита вулиця, гідні сусіди, метро Академіка Павлова 5 хвилин», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 095 -326 -84-15.

Топ-10

Також за 25 мільйонів гривень продається трьохповерховий будинок у Немишлянському районі загальною площею будинку 700 кв2 у якому 10 кімнат.

«Продам будинок для великої родини у Немишлянському р-ні. Загальна площа 700 м.кв., капітальний ремонт, підвал, 2 поверхи + мансардний поверх, 4 спальні, 5 С/В, парильня з басейном, приміщення під спортзал, великий зимовий сад. Якісне автономне опалення. Гараж на 2 машини з автоматичними воротами. На просторій ділянці 18 соток ландшафтний дизайн, газонна трава та тротуарна плитка, освітлення, басейн, гостьовий будиночок.», - йдеться в оголошенні.

Телефон для звʼязку: 050-325-66-96.



















Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #нерухомість #будинки #топ #найдорожчі #жовтень2023
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...