• Головна
  • Топ - 5 захисних кейсів для Pixel 8 Pro
Новини компаній
16:00, 21 жовтня 2023 р.

Топ - 5 захисних кейсів для Pixel 8 Pro

Новини компаній

Тепер, коли Google обіцяє надавати системні оновлення для Pixel 8 Pro протягом семи років, довговічність стає головним питанням. При правильному поводження цього смартфона вона може послужити вам до 2030 року. Тому важливо мати чохол, який забезпечує надійний захист, не перетворюючи пристрій на великогабаритний продукт.

Шкіряний гаманець Snakehive для Pixel 8 Pro

Чохол на Google Pixel 8 ProSnakehive зі шкіри ідеально підходить для тих днів, коли у вас немає кишень у одязі або коли ви не хочете сумку. Він виконує подвійну функцію, служачи гаманцем із можливістю зберігання трьох карток і готівки. Крім того, кришку можна використовувати як підставку для перегляду відео, не використовуючи рук. З часом на шкіряному покритті з'являється унікальна патина, яка надає чохлу індивідуальності.

Серія OtterBox Symmetry для Pixel 8 Pro

OtterBox — мінімалістичний бренд чохлів, які вирізняються своєю міцністю. Серія Symmetry є кращою версією захисного кейсу, перевершуючи військовий стандарт. Його конструкція оснащена рельєфними краями для додаткового захисту камери. Якщо цього було недостатньо, додаткове блискуче покриття додасть холодного штриха до простого вигляду.

Серія Poetic Neon для Pixel 8 Pro

Якщо ви прагнете додати яскравість та стиль, ви не помилитесь із серією чохлів Poetic Neon. Як вказує назва, ці футляри доступні у чотирьох живих кольорах, або ж ви можете обрати класичний чорний, якщо це більше відповідає вашому смаку. Однак їхні переваги не обмежуються лише зовнішністю. Цей міцний чохол від Poetic має двошаровий захист та задню частину, яка запобігає ковзанню.

Серія Casetify Impact для Pixel 8 Pro

Серія Casetify Impact — це місце для творчості. Ви можете обирати серед десятків стильних візерунків, які ви раніше ніколи не бачили, або налаштовувати власний дизайн за допомогою улюблених зображень, фраз і кольорів. Крім того, цей чохол сертифікований Google, що гарантує відмінну сумісність з вашим пристроєм. 

Spigen Tough Armor для Pixel 8 Pro

Якщо ваш телефон все ще працює і не пошкоджений, то не поспішайте його міняти, і практично через десять років чохол Tough Armor від Spigen надалі забезпечує двошаровий захист на високому рівні. Він доступний у чотирьох різних кольорах, включаючи рожеве золото і безодньо-зелений, якщо вам набридли стандартні кольори Pixel 8. Ця середньої міцності модель має вбудовану тонку підставку і надійну повітряну подушку для збереження вашого Pixel 8 Pro в бездоганному стані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...