• Головна
  • У Харківській області починається опалювальний сезон. Що потрібно знати жителям
18:32, 18 жовтня 2023 р.

У Харківській області починається опалювальний сезон. Що потрібно знати жителям

У громадах Харківщини починається опалювальний сезон

Станом на зараз по області запущено 21 котельню - це 3,9% від загальної кількості запланованих до роботи цього опалювального сезону. Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації з посиланням на слова голова ХОВА Олега Синєгубова. 

Олег Синєгубов зазначив, що котельні вже запрацювали в Богодухівській, Валківській, Близнюківській, Лозівській і Нововодолазькій громадах.

"Також запустили котельню, яка працює на альтернативних видах палива, у Вовчанській громаді. Уже опалюється 9 закладів охорони здоров’я (5,5%), підключено 69 житлових будинків з централізованим теплопостачанням (0,9%)", - розповів очільник ХОВА.

Загалом області заплановано до включення 536 котелень, 164 заклади охорони здоров’я, 287 закладів дошкільної освіти, 256 закладів загальної середньої освіти та 7561 житловий будинок з централізованим теплопостачанням.

Варто відзначити, що опалення у будинках жителі Харківщини отримують за середньодобової температури нижче 8 градусів тепла. Рішення про початок опалювального періоду приймають органи місцевого самоврядування - військові адміністрації населених пунктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#опалювальний #сезон #громади #харківщина #тепло
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...