• Головна
  • ЗМІ: У Харкові побили сина колишнього мера
19:33, 16 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

ЗМІ: У Харкові побили сина колишнього мера

38-річного сина колишнього міського голови Харкова Володимира Шумілкіна (2002−2006 роки), підприємця Олексія Шумілкіна, побили в Харкові

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на джерела.

У пресслужбі поліції Харківської області розповіли, що 13 жовтня двоє людей побили 38-річного чоловіка на вулиці Бакуліна в Шевченківському районі Харкова. Потерпілий перебуває в лікарні, особи нападників встановлюють. Поліція почала розслідування за ч. 4 ст. 296(хуліганство) КК України, санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Раніше низка міських Telegram-каналів оприлюднила відео побиття на вулиці Бакуліна. Це були кадри з камери спостереження, відзняті 13 жовтня близько 8-ї ранку. На відео двоє чоловіків перестріли потерпілого на тротуарі. Перший нападник ударом в голову збив чоловіка з ніг. Потім вже удвох нападники нанесли потерпілому, який лежав на землі, не менше десятка ударів руками та ногами. Били переважно у голову.

ЗМІ: У Харкові побили сина колишнього мера, фото-1

Особу потерпілого не розкривають, але, за словами джерел Суспільного, це підприємець Олексій Шумілкін, син колишнього міського голови. Його тесть, підприємець Юрій Сапронов, у Facebook закликав журналістів не турбувати сім'ю дзвінками і розкритикував ЗМІ за публікацію відео з побиттям його зятя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #кримінал #Шумілкін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...