• Головна
  • Використання терміналів з NFC для встановлення пРРО
Новини компаній
13:00, 16 жовтня 2023 р.

Використання терміналів з NFC для встановлення пРРО

Новини компаній

Використання такої сучасної інновації як термінали з NFC (безконтактного ближнього зв'язку) з метою подальшого встановлення програми реєстрації розрахунків або як її ще називають скорочено ПРРО – процес, що може спростити впровадження з обслуговуванням ПРРО. Сама собою NFC є технологією безконтактного зв'язку, що дозволяє пристроям обмінюватися даними на короткі відстані. Наприклад, цього може бути кілька сантиметрів (найчастіший варіант).

Цікаво, що в контексті ПРРО, сучасні NFC-термінали можуть бути використані для різних цілей. Далі пропонуємо вам разом із нами поговорити про це детальніше.

Використання терміналів з NFC для встановлення пРРО, фото-1

Про що важливо пам'ятати, якщо ви вирішили використати термінали?

Насамперед варто згадати про встановлення та оновлення ПРРО. Сучасні NFC-термінали можна активно використовувати для завантаження або поновлення ПРРО на мобільних пристроях з планшетами. Правда, для цього на пристрої повинна бути підтримка NFC. Будь-який користувач може торкнутися пристрою до NFC-терміналу, і відповідно на пристрій будуть передані необхідні дані та налаштування для встановлення ПРРО. Крім того, у переліку інших цілей:

  • NFC-термінали можуть бути використані з метою безпечної передачі ключів із сертифікатами, що необхідні для авторизації із шифруванням даних, що використовуються в ПРРО. За рахунок цього можна забезпечити безпеку даних та чудовий захист від несанкціонованого доступу.
  • Додатково NFC-термінали можна використовувати, наприклад, для читання даних із NFC-карток, що можуть бути пов'язані з ПРРО. Це може містити не тільки читання інформації про клієнтів, але й інформації про транзакції та ін.
  • А ще слід пам'ятати, що NFC-термінали можуть взаємодіяти з іншим обладнанням, що використовується в системі ПРРО. Наприклад, це можуть бути як касові апарати, так і сканери штрих-кодів. За рахунок цього вдасться суттєво спростити інтеграцію ПРРО з іншими системами, а також забезпечити більш ефективний обмін даними.

Щоправда, вкрай важливо не забувати, що використання терміналів NFC у ПРРО – процес, що потребує відповідності стандартам безпеки із законодавством. Особливо важливо це щодо зберігання та обробки особистих даних. Також необхідно переконатися, що пристрої, які підтримують NFC, обладнані відповідними заходами захисту від шахрайства.

У вас залишилися питання? Хочете докладніше обговорити всі ті моменти, які вам незрозумілі щодо використання терміналів для встановлення ПРРО? Тоді радимо звернутися до технічної компанії «Укрекспрес сервіс».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...