• Головна
  • Робота у Харкові. Де можуть працевлаштуватися люди без досвіду і скільки вони будуть заробляти, - ФОТО
16:35, 10 жовтня 2023 р.

Робота у Харкові. Де можуть працевлаштуватися люди без досвіду і скільки вони будуть заробляти, - ФОТО

Актуальні вакансії для харків'ян без досвіду роботи.

У місті відкрито достатньо різноманітних вакансій, але у багатьох випадках роботодавці зацікавлені виключно у людях з досвідом. І лише деякі місцеві підприємства та компанії готові запропонувати "новачкам" можливість працевлаштування. Зарплата ж залежатиме від цілої низки факторів, серед яких - займана посада.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові можуть працевлаштуватися люди без досвіду і скільки вони будуть заробляти.

Робота у Харкові. Де можуть працевлаштуватися люди без досвіду і скільки вони будуть заробляти, - ФОТО, фото-1

Мережа кав'ярень готова працевлаштувати кондитера. Обов'язки на цій посаді: приготування кондитерських виробів - чізкейки, торти, печиво, йогуртові та сиркові десерти і так далі. Зарплата "новачка" - від 12 до 15 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 066-584-19-46.

Підприємство з виготовлення взуття запрошує на роботу швачку. Обов'язки на цій посаді: пошиття заготовок для взуття. Зарплата "новачка" - близько 18 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 068-798-30-16.

Компанія з виробництва обладнання для порошкового фарбування готова працевлаштувати оператора лазерного верстата. Обов'язки на цій посаді: підготовка матеріалу для обробки металу на станок "Trumatic L3030"; контроль якості продукції; вчасне виявлення та вирішення проблем, що виникають під час виробництва; стеження за виконанням технологічних процесів; контроль витрат матеріалів; забезпечення високої якості продукції; виконання вимог замовників. Зарплата "новачка" - від 15 до 20 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 093-910-01-53, 096-015-88-81.

Служба доставки їжі запрошує на роботу помічника кухаря. Обов'язки на цій посаді: приготування заготовок, необхідних для роботи кухаря-сушиста. Зарплата "новачка" - від 12,5 до 13 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 050-697-14-87.

Робота у Харкові. Де можуть працевлаштуватися люди без досвіду і скільки вони будуть заробляти, - ФОТО, фото-2

Компанія з виробництва вирубних штанцформ для упаковки готова працевлаштувати слюсаря-інструментальника. Обов'язки на цій посаді: збирання, регулювання та налагодження штанцформи згідно з технічною документацією; забезпечення своєчасного та правильного виконання робіт; дотримання правил охорони праці, пожежної безпеки та екології при виконанні роботи. Зарплата "новачка" - від 7 до 15 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 050-389-99-45.

Медичний центр запрошує на роботу реєстратора відділу сортування. Обов'язки на цій посаді: реєстрація пацієнтів; формування електронного направлення; присвоєння біоматеріалу штрих-коду; центрифугування біоматеріалу, постановка його на робоче місце віртуально та фізично; підготовка робочих штативів для лаборантів; підготовка, відправка та приймання аутсорсингових досліджень; ведення необхідної медичної документації. Зарплата "новачка" - від 10 до 12 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 050-872-99-42.

Компанія з продажу натурального каменю готова працевлаштувати помічника керівника. Обов'язки на цій посаді: виконання усіх доручень керівника; робота з соціальними мережами Instagram та Facebook; підготовка необхідної інформації за дорученнями керівника; вирішення організаційних питань; слідкування за роботою в офісі; зустрічі клієнтів та гостей; організація календарного дня. Зарплата "новачка" - від 20 до 30 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 067-132-14-83.

Типографія запрошує на роботу палітурника. Обов'язки на цій посаді: робота з різними видами палітурних матеріалів та обладнанням, забезпечення якісного та естетичного вигляду продукції, дотримання виробничих норм і правил безпеки. Зарплата "новачка" - близько 12 тисяч гривень.

Куди звертатись щодо вакансії: 098-218-58-96.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...