• Головна
  • Затримали за 10 метрів до кордону: на Закарпатті харків'янин намагався незаконно втекти до Угорщини, - ВІДЕО
Відеосюжет
14:27, 6 жовтня 2023 р.

Затримали за 10 метрів до кордону: на Закарпатті харків'янин намагався незаконно втекти до Угорщини, - ВІДЕО

Відеосюжет

На Закарпатті прикордонники затримали харків'янина, який намагався незаконно втекти до Угорщини.

В районі села Соловка Ужгородського району військовослужбовці Чопського загону затримали групу людей, які мали намір незаконно перетнути українсько-угорський кордон. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Інформацію про можливу спробу порушення кордону невідомими людьми прикордонники відділення "Соловка" попередньо отримали від оперативників загону. У вказане ними місце вислали додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками. Для пошуку ймовірних правопорушників застосували також відомчий безпілотник.

Затримати невідомих вдалося за 10 метрів від кордону. Усі з них мали при собі паспорти громадян України. Двоє виявилися жителями Краматорська та Харкова, третій - закарпатцем. Правоохоронці встановили, що місцевий житель є провідником. За попередньою домовленістю, він мав довести "клієнтів" безпосередньо до кордону. За це він отримав від них платню у розмірі 1 тисяч доларів з кожного.

На місце події викликали співробітників Нацполіції для проведення невідкладних слідчих дій.

Людей, які намагалися незаконно перетнути кордон, затримали в адміністративному порядку. Їх помістили у пункт тимчасового тримання Чопського загону та притягнули до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) КУпАП.

Переправника затримали у порядку ст. 208 КПК України. У його діях вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Він наразі перебуває у слідчому ізоляторі Ужгородського райвідділу Нацполіції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#угорщина #кордон #втекти #харків'янин #затримали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...