• Головна
  • СБУ повідомила про підозру харків’янину, який «розганяв» російські фейки та дискредитував українських захисників
17:54, 3 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

СБУ повідомила про підозру харків’янину, який «розганяв» російські фейки та дискредитував українських захисників

СБУ встановила, що 58-річний мешканець Харкова розповсюджував у мережі Інтернет матеріали, де виправдовував збройну агресію росії проти України та визнавав її правомірною.

Для популяризації протиправних матеріалів інтернет-агітатор використовував власну сторінку у соціальній мережі, повідомив речник Управління СБ України в Харківській області Владислав Абдула.

У своїх публікаціях прибічник ворога виправдовував злочини рф, поширював пропагандистські матеріали та глорифікував дії окупаційної армії.

СБУ повідомила про підозру харків’янину, який «розганяв» російські фейки та дискредитував українських захисників, фото-1

Частина його публікацій дискредитовували українських військовослужбовців, а сам зловмисник звинувачував їх у обстрілах житлових кварталів Харкова.

На підставі зібраних доказів зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України).

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ Харківській області спільно зі слідчими Національної поліції за процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #СБУ #фейки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...