• Головна
  • Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики до кінця першого тижня жовтня
17:30, 3 жовтня 2023 р.

Погода у Харкові. Що прогнозують синоптики до кінця першого тижня жовтня

Прогноз погоди у Харкові до кінця тижня.

До кінця першого тижня жовтня у Харкові зберігатиметься відносно тепла погода - іноді до 24 градусів. В деякі дні синоптики не прогнозують істотних опадів, але в інші - очікується дощ. Напрямки вітру змінюватимуться.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, що прогнозують синоптики у Харкові в наступні дні.

Прогноз погоди на середу, 4 жовтня

4 жовтня у Харкові очікується мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Вітер південно-західний - 7-12 метрів секунду. Температура повітря: вночі 6-8 градусів тепла, вдень 21-23 градуси тепла.

Прогноз погоди на четвер, 5 жовтня

5 жовтня у місті синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вночі місцями очікується невеликий дощ, а вдень - без істотних опадів. Вітер північно-західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 7-12 градусів тепла, вдень 16-21 градус тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 6 жовтня

6 жовтня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують місцями невеликий дощ. Вітер західний - 9-14 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 6-11 градусів тепла, вдень 14-19 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 7 жовтня

7 жовтня у місті синоптики прогнозують мінливу хмарність. Вночі істотних опадів не очікується, а вдень піде дощ. Вітер південно-західний - 7-12 метрів в секунду, вдень місцями пориви - 15-20 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 3-8 градусів тепла, вдень 12-17 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 8 жовтня

8 жовтня у Харкові буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують вночі невеликий дощ, а вдень - дощ. Вітер південно-західний - 9-14 метрів в секунду, вдень пориви - 15-20 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 5-10 градусів тепла, вдень 14-19 градусів тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #харків #прогноз #тиждень #температура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...