• Головна
  • Зрадила присязі та добровільно пішла на співпрацю з росіянами: на Харківщині викрили колишню поліцейську, - ФОТО
16:14, 30 вересня 2023 р.

Зрадила присязі та добровільно пішла на співпрацю з росіянами: на Харківщині викрили колишню поліцейську, - ФОТО

У Харківській області викрили поліцейську, яка пішла на співпрацю з російськими окупантами.

Правоохоронці заочно повідомили про підозру екс-поліцейській за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що у червні 2022 року підозрювана, будучи старшим оперуповноваженим відділу кримінальної поліції Куп’янського районного відділення поліції, зрадила присязі та добровільно пішла на співпрацю з ворогом

Перебуваючи в окупованому місті Куп‘янськ, зрадниця здійснювала патрулювання, забезпечувала прийом заяв та повідомлень про злочини і події та їх документальне оформлення відповідно до законодавства країни-агресора, а також чергувала у незаконному правоохоронному органі.

Згодом жінка вже "офіційно працевлаштувалась" і стала "виконуючою ообов'язки старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку" в "УВС ВДА Харківської області". На цій "посаді" вона переважно займалась заведенням розшукових справ відповідно до російського законодавства. Служіння на вірність українському народу зрадниця проміняла на зарплату в 60 тисяч російських рублів на місяць.

Обвинувачену звільнили з органів Національної поліції України. Вирішується питання щодо оголошення її у розшук.

Зрадила присязі та добровільно пішла на співпрацю з росіянами: на Харківщині викрили колишню поліцейську, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліцейська #зрадила #присяга #співпраця #посада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...