• Головна
  • Криптоентузіасти знову зберуться в Києві: Incrypted Meetup 2023
Новини компаній
15:13, 30 вересня 2023 р.

Криптоентузіасти знову зберуться в Києві: Incrypted Meetup 2023

Новини компаній
Криптоентузіасти знову зберуться в Києві: Incrypted Meetup 2023

У Києві вже 3 листопада відбудеться зустріч криптоентузіастів "Incrypted Kyiv Meetup #2". Захід призначений для всіх, хто цікавиться новинами криптовалют і блокчейну, і є чудовою можливістю дізнатися більше про цю галузь, обмінятися досвідом з іншими ентузіастами та просто весело провести час. Криптоспільнота України продовжує зростати, і цього року вже вдруге відбудеться зустріч криптоентузіастів "Incrypted Kyiv Meetup #2". Захід відбудеться 03.11 о 15:00 в UNIT.CITY. На момент написання новини, 23.09, вхід коштує 1480 грн, що є еквівалентом 40 доларів.

Захід проходитиме в форматі лекцій та виступів спікерів, панельної дискусії та нетворкінгу, де з іншими учасниками можна буде обговорити теми заходу. Спікерами заходу будуть провідні спеціалісти сфери, які займаються розвитком блокчейн-технологій. 

"Я впевнений, що всі, хто долучається до таких заходів - майбутнє нашого бізнесу та України. Ми - ті, хто повинні рухати прогрес." – Іван Павловський, співзасновник Incrypted - першого медіаканалу про криптовалютний ринок. 

12 листопада минулого року криптоспільнота України об’єдналася на масштабному івенті в Києві, присвяченому розвитку Web3. Захід зібрав понад 600 учасників з усіх куточків України та представників різноманітних проєктів та спільноти. На зустрічі обговорювалися перспективи застосування Web3 в нашій країні, проблеми та можливості для його розвитку, а також роль влади у цьому процесі. Учасники висловили сподівання, що вона стане початком нового етапу розвитку криптоспільноти в Україні. 

Зареєструватися можна за цим посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...