• Головна
  • Зрадив присязі та забрав у колеги службове авто на потреби армії РФ: на Харківщині судитимуть екс-поліцейського, - ФОТО
16:26, 29 вересня 2023 р.

Зрадив присязі та забрав у колеги службове авто на потреби армії РФ: на Харківщині судитимуть екс-поліцейського, - ФОТО

У Харківській області колишній поліцейський може отримати термін за державну зраду.

Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо вже колишнього поліцейського за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

Слідство встановило, що у квітні 2022 року оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції № 1 Чугуївського районного управління поліції перейшов на бік ворога та добровільно погодився співпрацювати з російськими військовими. Перебуваючи в окупованому Вовчанську, він обійняв посаду "оперуповноваженого" у псевдоправоохоронному органі.

Зрадник усіляко допомагав ворогу: патрулював місто, приймав первинні матеріали щодо вчинення на території окупованого міста кримінальних правопорушень та проводив "обшуки" у місцевих мешканців.

Крім того, торік у червні він спільно з окупантами забрав службовий автомобіль свого колеги, який той сховав на подвір‘ї будинку у селі Бугаївка. Викравши українське авто, вони розфарбували його літерами "Z" та використовували у своїй "правоохоронній діяльності".

Зрадника звільнили з органів Національної поліції України. Нині він перебуває у розшуку. Обвинуваченого судитимуть заочно у Чугуївському міському суді Харківської області.

Зрадив присязі та забрав у колеги службове авто на потреби армії РФ: на Харківщині судитимуть екс-поліцейського, - ФОТО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліцейський #зрадник #автомобіль #службовий #забрав
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...