• Головна
  • Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин.
Партнерський матеріал
11:00, 28 вересня 2023 р.

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин.

Партнерський матеріал

Вероломний напад росії на Україну приніс багато горя та руйнувань, поламав життя сотень людей. До початку війни наша команда Лідер протягом багатьох років входила до трійки найсильніших команд України з автомобільного спорту картинг.

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин., фото-1

Гонщики «Лідеру» представляли Харків на Чемпіонатах України, а також на міжнародних змаганнях. Після успішних виступів у спортивному сезоні 2021 року та здобутих перемог, було складено план підготовки для участі у міжнародних змаганнях та Чемпіонатах України у спортивному сезоні 2022 року.

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин., фото-2

Проводилася підготовка пілотів та техніки. У перші тижні вторгнення російських загарбників здавалося, що ні про який спорт не може бути й мови, що зараз не до нього, це не те, що допоможе Україні. Але завдяки успіхам наших воїнів, які відстояли наш рідний Харків та звільняють нашу рідну Україну, незважаючи на війну та складну ситуацію, українські спортсмени продовжують тренуватися та виступати на міжнародних змаганнях, здобувати медалі, і таким чином прославляти Україну.

Показуючи всьому світу, що ми країна та спортсмени-переможці Так вперше Український спортсмен Олександр Бондарєв став першим в історії українського картингу чемпіоном Європи. І першим українцем якого запросили до Академії гонщиків Williams

І ось знаменна подія для наших спортсменів.

У Києві на гоночній трасі спорткомплексу "Чайка" з 22 по 24 вересня 2023 року пройшли змагання Кубок України з автомобільного спорту (картинг).

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин., фото-3

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з усієї України. Змагання розпочали з урочистого параду, в якому взяли участь усі гонщики на своїх гоночних болідах. Участь 12 команд з усієї України.

Харків та харківську область традиційно представили гонщики спортивно-технічного клубу Лідер, яка протягом багатьох років входить до трійки найсильніших команд України.

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин., фото-4

І на цих змаганнях вони показали високий результат у міжнародних класах машин KZ 2. Це найшвидкісніший клас машин, на яких виступають пілоти з 16 років. У складі нашої команди взяли участь майстер спорту 4 кратний чемпіон України Дерюга Олександр, кандидат у майстри споту –призер чемпіонатів та кубків України Одиниця Андрій, та молодий пілот першорозрядник Свічкар Михайло.

Гонщики спортивного клубу "Лідер" посіли перше місце у змаганнях з автомобільного спорту (картинг) у міжнародних класах машин., фото-5

За підсумками змагань, що пройшли, перше місце в міжнародних класах машин і перемогу в Кубку України здобув гонщик Лідера Дерюга Олександр, його одноклубники Оліниця Андре і Свічкар Михайло посіли 5 і 9 місце. Це дуже хороший результат для Свічкаря Михайла так як це його перші змагання, він увійшов до 10 з 12, що стартували.

Вітаємо команду спортивно-технічного клубу Лідер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Лідер #картинг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...