• Головна
  • Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок
Новини компаній
17:00, 28 вересня 2023 р.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок

Новини компаній

Виготовлення маточин або як їх ще називають втулок – процес металообробки, який включає створення спеціальних циліндричних деталей, як правило, що мають отвори по центру. Вказані отвори використовуються для підшипників або інших деталей механізму. Маточини можуть виготовлятися з різних металевих матеріалів. Наприклад, це може бути як сталь, так і алюміній зі спеціальними сплавами.

На вибір матеріалу для виготовлення маточок буде впливати саме конкретні вимоги додатка. Якщо вам цікава металообробка на замовлення від професійних фахівців своєї справи, а також токарні роботи на верстатах із чпу, далі пропонуємо вам разом з нами торкнутися цього детальніше.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок, фото-1

Кому довірити виготовлення маточок?

Виготовлення маточин можна вважати важливим і обов'язковим етапом у процесі виробництва величезної кількості механічних машин з пристроями. Точність з якістю підсумкового виробу відіграватимуть важливу роль у їхній надійній роботі. Саме тому фахівці радять довіряти виготовлення профі своєї справи з досвідом роботи.

Якщо ви теж хотіли б замовити виготовлення валів і маточин справжнім фахівцям, які мають у цій справі досвід, тоді радимо звернути увагу на КВЗ (Київський вентиляторний завод). Це відома в Україні компанія, основною специфікою діяльності якої є обробка металу на замовлення. Серед головних переваг компанії нам окремо хотілося б виділити низку таких:

  • індивідуальний підхід до замовлень;
  • проведення токарних робіт на замовлення у столиці та регіонах України;
  • усі роботи виконуються швидко якісно та недорого;
  • фахівці компанії мають успішний багаторічний досвід, тому токарно фрезерні роботи по металу та інші роботи тут будуть проведені швидко, якісно і недорого.

Фахівці компанії проводять токарні роботи за такими матеріалами як нержавіюча сталь, метал, алюміній, бронза та багато інших металів. Щоб детальніше познайомитися з компанією та специфікою її роботи, загляньте на офіційний сайт КВЗ, що розташований за адресою – https://ventzavod.com/metalloobrabotka/.

Металообробка на КВЗ, виготовлення маточок, фото-2

Про що важливо пам'ятати?

На токарні роботи вартість КВЗ прораховується індивідуально. Підсумкова ціна залежатиме від типу металу, який був використаний у роботі та звичайно ж від складності виконання замовлення. Тому якщо раптом вам буде потрібна плазмова різка металу ціна якої доступна та приємна, а також послуги з токарної обробки металу, без роздумів звертайтесь. Фахівці КВЗ завжди готові допомогти. Серійне виробництво деталей на чпу станках тут буде проведено на найвищому рівні.

Щоб проконсультуватися за вашим замовленням та уточнити моменти майбутньої співпраці, скористайтесь для зв'язку контактною інформацією. Зателефонуйте в КВЗ на один із номерів телефонів (044) 238-86-63 або (067) 340-41-81, або ви можете написати сюди на електронну пошту – [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...