• Головна
  • Що таке імплантація зубів у стоматології та у чому її основні переваги?
Новини компаній
16:20, 27 вересня 2023 р.

Що таке імплантація зубів у стоматології та у чому її основні переваги?

Новини компаній

Імплантація зубів являється хірургічною процедурою, під час якої імплант або як його ще називають штучний зуб, вставляють в кістку щелепи з метою заміни втраченого зуба. Це один із чудових та сучасних способів відновлення втрачених зубів та відповідно відновлення функції і зовнішнього вигляду усмішки. Далі пропонуємо вам разом із нами детальніше поговорити про основні переваги цієї процедури. Буде цікаво та корисно тому обов'язково знайдіть кілька хвилин вашого часу для знайомства з матеріалом.

Показання до проведення імплантування зубів

Що таке імплантація зубів у стоматології та у чому її основні переваги?, фото-1

Імплантація зубів нині є дуже актуальною процедурою. Завдяки їй можна буде ефективно відновлювати не лише естетичні якості, а й навіть нормалізувати дикцію і суттєво виправити прикус. Імплантацію зубів проводять у цілому ряді випадків. Зараз ми говоримо про наступні:

  • відсутність у людини кількох/одного зуба;
  • імплантацію також проводять у разі непереносимості зйомних пластмасових протезів;
  • імплантацію проводять при втраті молярів.

Правда є і протипоказання до проведення цієї процедури. Якщо людина має якісь порушення в роботі ендокринної системи чи патології кров'яної системи, а може хронічні чи гострі інфекції ротової порожнини, їй заборонено проводити імплантацію. Серед інших протипоказань вагітність з грудним вигодовуванням та інфекціями, які передаються статевим шляхом.

Основні переваги імплантації зубів

Серед основних переваг проведення цієї процедури перш за все варто відзначити можливість повернути зовнішній вигляд зубного ряду та всі втрачені функції. Імпланти дуже схожі ззовні на природні зуби. Це робить їх чудовим варіантом для заміни втрачених зубів. Імпланти високої якості дозволяють зберігати природну кістку щелепи. Після втрати зуба з часом кістка може розріджуватися, проте імпланти вирішують цю проблему. Вони допомагають підтримувати кістку, що дуже важливо для загального здоров'я щелепи та збереження початкової форми обличчя.

Завдяки імплантам вдається повернути повну функціональність під час жування та говоріння без обмежень. Якісна продукція від надійного виробника є дуже комфортною. А ще вона не потребує видалення або прикріплення до інших зубів, як це може бути в разі необхідності встановити зубні мости. Неправильно доглянуті імпланти можуть служити своєму власнику впродовж дуже багатьох років та навіть десятиліть. Хай там як, а ця продукція є довговічною і стійкою до розладів з руйнуваннями.

Які ще переваги є в імплантів? Про що саме варто пам'ятати?

Імпланти дозволяють пацієнтам покращити якість їх життя. Вони повертають впевненість у собі та здорову посмішку і здатність насолоджуватися різноманітною їжею без будь-яких обмежень. На відміну від інших методів заміни втрачених зубів, імплантація не вимагає обробки навколишніх здорових зубів або їх обрізання.

Якщо ви хочете мати змогу провести процедуру імплантації за найбільш демократичними цінами при цьому з гарантією високої якості, тоді радимо вам звернути увагу на можливість звернутися в сучасну стоматологічну клініку МЕД-ДЕО, де вам залюбки будуть раді здійснити імплантацію зубів за допомогою інноваційних методів. В клініці проводять процедуру абсолютно безболісно та при цьому з гарантією оптимальних цін.

Спеціалісти клініки мають величезний досвід та необхідні в роботі знання, вміння і навички. Тому якщо у вас будуть питання перед проведенням процедури, без вагань та сумнівів звертайтеся. Вам в МЕД-ДЕО завжди будуть раді допомогти. Спеціалісти стоматологічної клініки МЕД-ДЕО завжди готові вислухати побажання пацієнтів, проконсультувати їх та професійно їм допомогти. Тут завжди та повсякчас всім запропонують імпланти від перевірених закордонних виробників та гарантію високої якості проведення процедури. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...