• Головна
  • Погода у Харкові на тиждень. Що прогнозують синоптики на кінець вересня і початок жовтня
17:45, 26 вересня 2023 р.

Погода у Харкові на тиждень. Що прогнозують синоптики на кінець вересня і початок жовтня

Прогноз погоди у Харкові на тиждень.

В наступні дні у місті зберігатиметься тепла погода майже без опадів. Однак поступово температура повітря падатиме, а наприкінці тижня прогнозується невеликий дощ. Також у Харкові очкується мінлива хмарність і зміни напрямку вітру.

Редакція сайту 057 за допомогою даних Харківського регіонального центру з гідрометеорології розповідає, якою буде погода у Харкові в наступні дні.

Прогноз погоди на середу, 27 вересня

У Харкові очікується мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Вітер північно-східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 10-12 градусів тепла, вдень 25-27 градусів тепла.

Прогноз погоди на четвер, 28 вересня

У місті синоптики прогнозують мінливу хмарність. Опадів не очікується. Вітер північно-східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 8-13 градусів тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

Прогноз погоди на п'ятницю, 29 вересня

У Харкові очікується мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Вітер східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 7-12 градусів тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

Прогноз погоди на суботу, 30 вересня

У місті синоптики прогнозують мінливу хмарність. Опадів не очікується. Вітер південно-східний - 5-10 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 7-12 градусів тепла, вдень 21-26 градусів тепла.

Прогноз погоди на неділю, 1 жовтня

У Харкові буде хмарно з проясненнями. Вночі синоптики не прогнозують істотних опадів, а вдень очікується невеликий короткочасний дощ. Вітер північно-західний - 7-12 метрів в секунду. Температура повітря: вночі 6-11 градусів тепла, вдень 20-25 градусів тепла.

Також 27 вересня у Богодухівському районі, Ізюмському районі, Красноградському районі, Куп'янському районі, Лозівському районі, Харківському і Чугуївському районах Харківської області прогнозується надзвичайна пожежна небезпека.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погода #прогноз #харків #тиждень #температура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...