• Головна
  • Вибухи у Харкові. Що на даний момент відомо про ранковий ракетний удар по місту, - ВІДЕО
Відеосюжет
18:31, 21 вересня 2023 р.

Вибухи у Харкові. Що на даний момент відомо про ранковий ракетний удар по місту, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові вранці лунали потужні вибухи. 

Вранці 21 вересня окупанти почали завдавати удари по місту. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Пізніше Олег Синєгубов розповів, що ворог ракетами С-300 завдав шість ударів по Слобідському району Харкова.

Було пошкоджено виробничу будівлю цивільного підприємства та вікна у відділенні екстреної медичної допомоги. Є влучання в дорогу. Внаслідок атаки зазнав поранення та був госпіталізований чоловік 58 років, а чоловік 65 років отримав незначні ушкодження і госпіталізації не потребував.

У прес-службі Харківської обласної прокуратури уточнили, що армія РФ о 05:50 ракетами С-300 атакувала місто.

Кількість поранених зросла до 3 людей. Ще один постраждалий - 24-річний чоловік. Також стало відомо про пошкодження низки складських приміщень, промислових будівель та житлових будинків. Інформація ще уточнюється. Прокурори та слідчі поліції працюють на місцях обстрілів.

У прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області повідомили, що через ракетний удар росіян у виробничо-складській будівлі сталася пожежа.

Горіли конструктивні елементи та утеплювач будівлі у трьох осередках займання на загальній площі 200 квадратних метрів. До ліквідації наслідків обстрілу залучили 7 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу ДСНС.

У прес-службі Харківської міської ради з посиланням на слова мера Харкова Ігоря Терехова повідомили, що в результаті ракетного удару по місту було пошкоджено водогін діаметром 200 мм.

Робітники КП "Харківводоканал" локалізують порив на водогоні. Зараз одна з міських лікарень та кілька приватних будинків залишилися без води. Комунальники робитимуть все можливе, щоб провести необхідні роботи до 13:00 і відновити водопостачання.

У прес-службі Національної енергетичної компанії "Укренерго" повідомили, що під час сьогоднішньої ракетної атаки Збройних сил РФ зазнали пошкоджень мережі обленерго в Дніпропетровській, Київській та Харківській областях.

Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.

Також, за даними очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, 21 вересня близько 01:00 росіяни обстріляли селище Куп'янськ-Вузловий та село Ківшарівка Куп'янського району: пошкоджено гараж та неексплуатовану будівлю,

Минулої ж доби загарбники масовано обстріляли населені пункти та цивільних мешканців в Куп'янському, Богодухівському, Чугуївському, Харківському та Ізюмському районах Харківської області. Так, у селі Одноробівка Богодухівського району пошкоджено 3 багатоквартирні та 1 приватний будинок, 5 господарчих споруд, 4 автомобілі та 2 гаражі. У селах Симинівка та Верхня Писарівка Чугуївського району через обстріли сталися лісові пожежі. У селі Перовське Богодухівського району внаслідок мінометного обстрілу отримав осколкове поранення чоловік 65 років, сталися пожежі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#харків #вибухи #ракетний #удар #с-300
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...