• Головна
  • Росіяни вдарили ракетою по мосту, коли авто його переїжджали : подробиці обстрілу Куп'янська на Харківщині, де загинули 8 людей, - ВІДЕО
Відеосюжет
19:08, 20 вересня 2023 р.

Росіяни вдарили ракетою по мосту, коли авто його переїжджали : подробиці обстрілу Куп'янська на Харківщині, де загинули 8 людей, - ВІДЕО

Відеосюжет

Подробиці російського обстрілу міста Куп'янськ у Харківській області.

19 вересня близько 13:00 ворог вдарив по мосту через річку Оскіл у місті Куп’янськ. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко, вказана переправа на дорозі "Куп’янськ-Куп’янськ-Вузловий" використовувалася для евакуаційних заходів.

"Саме цим мостом перевозили місцевих мешканців з одного берега до іншого. Через цю переправу вдалось евакуювати з району більше 200 людей, зокрема 190 дітей. Коли три автомобілі переїжджали міст, росіяни вдарили ракетою "Грім-Е1". Дві машини впали у воду, але люди змогли з них вибратися живими. Волонтерське авто було пошкоджено. В автомобілі, що підірвався, знаходились двоє волонтерів, які вивозили з селища Ківшарівка до Харкова двох жінок та двох чоловіків. Особа одного із загиблих не встановлена. Також загинули двоє військовослужбовців, яких по дорозі підвозили волонтери. 8 громадян загинули на місці. На місці події працювали працівники слідчо-оперативної групи та ДСНС, які буквально вирізали тіла загиблих із понівеченого авто", - сказав Володимир Тимошко.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#подробиці #куп'янськ #ракета #міст #загинули
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...