• Головна
  • Арахамія розповів про основні шляхи залучення інвестицій у майбутнє відновлення Харкова
12:28, 20 вересня 2023 р.

Арахамія розповів про основні шляхи залучення інвестицій у майбутнє відновлення Харкова

Арахамія розповів про основні шляхи залучення інвестицій у майбутнє відновлення Харкова

Голова фракції партії «Слуга народу» у Верховній Раді України, голова наглядової ради Урядового офісу з залучення та підтримки інвестицій «UkraineInvest» Давид Арахамія розповів про шляхи інвестування у відновлення Харкова.

На інвестиційному форумі «Kharkiv: Restart» він зазначив, що Харківський регіон привабливий для інвесторів, хоча його розташування біля кордону з рф і ризикове.

Водночас Давид Арахамія пояснив, що інвестори розуміють, що бізнес, який зараз коштує умовно один долар, після війни та вступу України до Євросоюзу підніметься в ціні до п'яти доларів.

«Є три інвестори. Перший - держава, яка відіграватиме вирішальну роль. З Харкова - найбільша кількість нардепів, тому у вас є потужне лобі в парламенті. Другий - це приватні інвестори. Харків'яни - креативні люди і інвестуватимуть у місто, незважаючи на війну. І третій - іноземці, з боку яких є велика увага до Харкова. У вас має бути концепт міста майбутнього, і харків'яни зможуть вступати у партнерські відносини з міжнародними інвесторами», - зазначив Давид Арахамія.

Також він нагадав, що уряд ухвалив Закон «Про індустріальні парки» для розвитку регіонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Арахамія #Харків #інвестиції
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...