• Головна
  • Вакансії у Харкові. Куди влаштуватися на роботу, щоб заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО
19:05, 11 вересня 2023 р.

Вакансії у Харкові. Куди влаштуватися на роботу, щоб заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО

Актуальні вакансії для харків'ян, які хочуть заробляти від 20 тисяч гривень.

Конкурентоспроможна заробітна плата - один з головних факторів при влаштуванні на роботу. Однак на неї можуть претендувати люди з досвідом і певним набором навичок, які вимагає роботодавець від кандидата на посаду.

Редакція сайту 057 розповідає, куди влаштуватися на роботу у Харкові, щоб заробляти від 20 тисяч гривень.

Вакансії у Харкові. Куди влаштуватися на роботу, щоб заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО, фото-1

Станція технічного обслуговування готова влаштувати на роботу автомеханіка. Вимоги до кандидата: досвід від 1 року, знання будови автомобіля та практичні навички обслуговування машини, вміння діагностувати та виявляти несправності, володіння сучасними інструментами та обладнанням, уважність до деталей та вміння працювати з точністю, вміння працювати самостійно і у команді. Зарплата - від 20 до 45 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 093-943-20-99.

Лабораторно-дослідний центр відкрив вакансію "інженер будівельної лабораторії". Вимоги до кандидата: досвід від 1 року, знання тестових систем і методів у вимірювальній техніці, володіння ПК на рівні досвідченого користувача. Зарплата - від 20 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 099-099-20-70

Фармацевтична кампанія готова влаштувати на роботу медичного представника. Вимоги до кандидата: медична або фармацевтична вища освіта, водійське посвідчення категорії "В" та комунікабельність. Зарплата - близько 26 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 095-858-02-17.

Мережа аптека відкрила вакансію "завідуючий аптекою". Вимоги до кандидата: досвід від 1 року; знання асортименту лікарських засобів; лідерські якості та вміння мотивувати; знання, як ефективно управляти аптекою й давати результат; готовність формувати ефективну команду; володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача. Зарплата - від 20 до 25 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 050-379-25-72.

Вакансії у Харкові. Куди влаштуватися на роботу, щоб заробляти від 20 тисяч гривень, - ФОТО, фото-2

Юридична компанія готова влаштувати на роботу адвоката. Вимоги до кандидата: досвід від 1 року, вища юридична освіта, свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, знання цивільного та адміністративного законодавства і актуальної судової практики, вміння працювати з великими обсягами інформації. Зарплата - від 25 до 35 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 098-306-63-51.

Стоматологія відкрила вакансію "стоматолог-терапевт". Вимоги до кандидата: досвід від 1 року і вища відповідна освіта. Зарплата - від 25 до 35 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 097-915-71-81.

Підприємство з виробництва гумового взуття готове влаштувати на роботу швачку. Вимоги до кандидата: досвід від 1 року. Зарплата - від 20 до 25 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 050-300-88-95.

Фінансова компанія відкрила вакансію "головний бухгалтер". Вимоги до кандидата: досвід від 2 років, вища економічна освіта за спеціальністю "бухгалтерський облік та аудит", знання програм 1С і Excel. Зарплата - від 25 до 35 тисяч гривень.

Як зв'язатись з роботодавцем: 068-095-87-42.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вакансії #харків #робота #зарплата #вимоги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...