• Головна
  • Погрожував зброєю жінці і змусив її віддати елітний позашляховик: судитимуть начальника окупаційної поліції Харківщини, - ФОТО
18:06, 1 вересня 2023 р.

Погрожував зброєю жінці і змусив її віддати елітний позашляховик: судитимуть начальника окупаційної поліції Харківщини, - ФОТО

Начальник окупаційної поліції Харківської області може отримати термін.

Харківська обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо 38-річного чоловіка за фактом порушення законів та звичаїв війни, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 27 липня 2022 року, перебуваючи у місті Куп‘янськ, начальник окупаційної поліції Харківщини та двоє російських військових приїхали до будинку 36-річної місцевої мешканки. Будучи озброєними, вони почали погрожувати жінці у присутності її літніх батьків і вимагагати віддати елітний позашляховик "Toyota Land Cruiser".

Слідству відомо, що автомобіль жінки начальник окупаційної поліції використовував в особистих цілях: їздив до кафе та магазинів.

Нині обвинувачений перебуває у розшуку. Його судитимуть заочно у Червонозаводському районному суді Харкова.

Раніше обвинуваченому також повідомили про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#начальник #окупаційна #поліція #позашляховик #зброя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...