• Головна
  • У центрі Харкова сталася масштабна пожежа: загорівся літній майданчик кафе, вогонь перекинувся на "Будинок архітекторів", - ФОТО
14:18, 1 вересня 2023 р.

У центрі Харкова сталася масштабна пожежа: загорівся літній майданчик кафе, вогонь перекинувся на "Будинок архітекторів", - ФОТО

У центрі Харкова рятувальники гасять масштабну пожежу.

1 вересня об 11:22 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на літньому майданчику кафе за адресою: вулиця Дарвіна, 9. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надвичайних ситуацій у Харківській області.

Кафе знаходиться впритул до двоповерхового "Будинку архітекторів". Це будинок старої забудови з дерев’яними елементами внутрішніх несучих конструкцій. Тому вогонь в лічені хвилини перекинувся на його дах і горище.

На момент прибуття рятувальників майданчик кафе горів на площі 70 квадратних метрів, а також - дах і горищне перекриття будинку на площі 150 квадратних метрів. Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалось не допустити розповсюдженню вогню на ще більшу площу і врятувати 500 квадратних метрів площі пам'ятки архітектури та містобудування місцевого значення.

Рятувальники о 12:30 локалізували пожежу. Наразі вживаються заходи щодо остаточної її ліквідації. Причина виникнення пожежі з’ясовується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожежа #будинок #архітекторів #масштабна #кафе
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...