• Головна
  • Топ-5 вправ Кегеля для чоловіків Як знайти статеву міць?
Новини компаній
13:00, 31 серпня 2023 р.

Топ-5 вправ Кегеля для чоловіків Як знайти статеву міць?

Новини компаній

Вправи Кегеля – це простий та ефективний спосіб покращити статеве здоров'я та почати отримувати від сексу більше задоволення. Якщо чоловік має проблеми з ерекцією або не задоволений яскравістю відчуттів при оргазмі, інтимна гімнастика допоможе вирішити обидві ці проблеми. Крім того, вправи Кегеля допомагають контролювати еякуляцію, що важливо для чоловіків, які страждають від передчасного сім'явипорскування.

Англійськими вченими було проведено масштабне дослідження серед чоловіків від 25 до 60 років, в результаті якого з'ясувалося, що серед тих, хто регулярно виконував вправи Кегеля протягом 3 місяців, понад 34% чоловіків не тільки повернули колишню статеву силу, але й набули більш стійкої ерекції. чим була до появи проблем.

Топ-5 вправ Кегеля для чоловіків Як знайти статеву міць?, фото-1

Як правильно виконувати вправи Кегеля?

Насамперед потрібно практичним шляхом знайти цибулинно-губчастий м'яз, за рахунок якого і відбуватиметься зміцнення статевого здоров'я. Цей м'яз охоплює основу статевого члена та забезпечує стійку та міцну ерекцію при сексуальному збудженні. Потрібно навчитися її відчувати.

Відчути роботу потрібного м'яза дуже просто - потрібно уявити, що відбувається сечовипускання, і зупинити його. Якщо це важко зробити, слід піти в туалет і повторити все в натуральному вигляді - розпочати сечовипускання, а потім зробити паузу. Саме тазовий м'яз і відповідає за зупинку струменя.

Класичну вправу Кегеля можна виконувати будь-де – вдома, на роботі, навіть на прогулянці. Потрібно щільно стиснути м'язи тазового дна та не розслабляти їх протягом приблизно 5 секунд. Потім слід передихнути і знову напружити м'язи. Таких підходів потрібно зробити щонайменше 10, але краще – 20. Для досягнення хорошого результату вправи слід виконувати 2-3 рази на добу.

П'ять ускладнених варіантів вправ Кегеля

  • У класичному форматі вправи виконуються у повільному ритмі. Але можна прискоритися, скорочуючи цибулинно-губчастий м'яз максимально швидко. Спочатку це, можливо, здасться складною справою. Але дуже скоро тазові м'язи зміцніють, і вправа виходитиме з легкістю. Потрібно зробити 20 стиснень поспіль, потім відпочинок протягом 15 секунд. Підходів має бути мінімум 2.
  • Наступний варіант прямо протилежний попередньому. Тепер необхідно стискати м'язи та утримувати їх у такому положенні протягом хоча б 10 секунд без розслаблення. Оптимальний час утримання – 20 секунд. Розслаблятися слід плавно, потім – 15-секундний відпочинок та ще кілька підходів.
  • Далі - місток, але не гімнастичний, а сідничний. Потрібно лягти на підлогу, зігнути ноги в колінах, залишивши ступні на підлозі та витягнути руки вздовж тіла. Тепер слід підняти таз вище, лопатки при цьому не повинні відриватися від підлоги. Нічого іншого робити не потрібно – тазові м'язи працюватимуть і без додаткового стискування. Піднявши сідниці, треба затриматись у такому положенні на 10 секунд. Оптимальна кількість підходів – 10.
  • Вправи Кегеля у положенні «ягідний місток» можуть виконуватися й іншим способом. Вихідна позиція така сама. Потрібно високо піднімати таз над підлогою у максимально швидкому темпі. Повторень бажано зробити щонайменше 15 за підхід.
  • Останній варіант також виконується у позі лежачи на підлозі. Ноги потрібно підняти перпендикулярно до тіла і зігнути в колінах. Руки притиснуті до підлоги. Тепер слід повільно опускати зігнуті ноги, торкаючись ступнями до підлоги, і повільно повертатися у вихідне положення. Мінімум 15 повторень.

Приблизно через 3 тижні регулярних вправ вже з'являться перші результати - якість статевого життя значно покращає. Чоловік зможе добре контролювати і ерекцію, і сім'явипорскування. А якщо були проблеми з нетриманням сечі, вони підуть.

Зазвичай, почавши вдосконалюватися, не хочеться зупинятися. Якщо є бажання не тільки зміцнити ерекцію, але ще й збільшити розмір статевого члена, завжди можна використовувати спеціальні пристрої для чоловіків із секс-шопу - наприклад, вакуумну помпу або ерекційне кільце. А для збільшення тривалості статевого акту слід застосовувати інтимне мастило з анестезуючим ефектом

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...