• Головна
  • Власне виробництво спецтехніки: у Харкові працює філія Групи компаній TDC!
Новини компаній
11:00, 30 серпня 2023 р.

Власне виробництво спецтехніки: у Харкові працює філія Групи компаній TDC!

Новини компаній

Постійний розвиток інфраструктури, відбудови, спонукають до проведення різноманітних будівельних процесів, ремонту доріг та інше. Однак для цього необхідна спеціальна техніка – машини, що здатні якісно та злагоджено працювати на користь виконання таких задач.

Ми звикли бачити різні види спецтехніки від іноземних корпорацій, однак Україна має свою компанію з власними виробничими потужностями! Група компаній TDC вже понад двадцять років працює на українському ринку. Компанія займається ремонтами спецтехніки, продажем деталей та запасних частин, і найголовніше – виготовленням мінінавантажувачів, фронтальних навантажувачів і іншої техніки.

Власне виробництво спецтехніки: у Харкові працює філія Групи компаній TDC!, фото-1

До прикладу, навантажувачі з бортовим поворотом (мінінавантажувачі) TDC-1201 та TDC-901 вже давно зарекомендували себе не тільки на українському ринку. Компанія набирає обертів і може спокійно конкурувати з такими корпораціями, як Bobcat, Volvo. Фронтальні навантажувачі від Групи компаній TDC (HK 632, НК 319 та НК 530) – це якісні та потужні машини з високоефективними внутрішніми та зовнішніми характеристиками.

Клієнти все частіше починають віддавати перевагу українському виробнику, купляючи не закордонні навантажувачі від Bobcat, а спецтехніку від Групи компаній TDC, так як її моделі не поступаються зарубіжним аналогам, а місцями є більш економними варіантами, щодо витрати палива, простоти техобслуговування і за своїм функціоналом. Важливо зазначити, що навісне обладнання до власної техніки виробляється з урахуванням усіх необхідних деталей, спеціально під ці машини (а це і ковші, вила палетні, щітки, корчувачі пнів та інші).

Центральний офіс Групи компаній TDC знаходиться в Броварах Київської області. Також компанія має свої філії у різних регіонах нашої країни, зокрема й у Харкові!

Власне виробництво спецтехніки: у Харкові працює філія Групи компаній TDC!, фото-2

Початковим етапом компанії був продаж запасних частин та ремонт спецтехніки. У Групі компаній TDC клієнт має можливість замовити ремонт спецтехніки, відновлення вузлів та агрегатів, ремонт КПП, гідравліки і тд. Компанією проводиться ремонт різних видів техніки: автогрейдерів, котків, автокранів, самоскидів, тягачів, бульдозерів, мінінавантажувачів, фронтальних навантажувачів та інших, незалежно від складності та масштабів поломки.

Отримавши необхідний досвід та навички роботи у цій сфері, як з внутрішнього ринку так і міжнародного (що так необхідно для якісного надання послуг), TDC почали розширювати свої можливості. Зокрема, з'явилася послуга продажу спецтехніки від всесвітньо відомих брендів для виконання усіх необхідних задач за різним призначенням. Так наприклад, Група компаній TDC являється офіційним дилером чеської компанії TATRA, завдяки чому клієнти можуть замовити самоскиди або тягачі. Також користуються попитом фронтальні навантажувачі та автогрейдери від SDLG, які TDC відвантажують по замовленню.

Разом з цим існує можливість взяти спецтехніку в лізинг для тимчасового використання.

Власне виробництво спецтехніки: у Харкові працює філія Групи компаній TDC!, фото-3

В будь-якому процесі необхідно здійснювати заміну обладнання та деталей. Як зазначали вище, компанія на самому початку займалася продажем запасних частин. Протягом багатьох років діяльності каталог найменувань значно розширився. Тому тут можна знайти витратні матеріали, запасні частини та деталі для більшості видів спецтехніки, таких відомих компаній, як: CAT, CASE, Lonking, XCMG, Open, Dressta, Detva, JCB, HSW, ChanoLin, Foton, Komatsu, SEM, Liebherr, ChenGong, Hanomag, TOTA, SDLG, Volvo, MATBRO, LiuGong та інших.

В сучасних реаліях дуже важливо підтримувати вітчизняне виробництво, що є гарантією міцності нашої країни та її економічної потужності. Особливо, коли мова йде про достатньо конкурентний продукт, який виготовляють навіть не усі розвинуті країни Європи.

Компанії, які настільки віддані своїй справі, виготовляючи якісну продукцію, стають прикладом наполегливості, творчості, бажання досягати нових вершин та інновацій для України та нашого народу. Сильний український бренд – запорука побудови сильної країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...