• Головна
  • Бізнес-Менеджер Facebook: де купити БМ і як вибрати?
Новини компаній
15:30, 25 серпня 2023 р.

Бізнес-Менеджер Facebook: де купити БМ і як вибрати?

Новини компаній

Бізнес Менеджер (БМ) Фейсбук являє собою потужний функціонал для ефективної роботи з великим спектром можливостей для запуску реклами. БМ полегшує процес створення, моніторингу та оптимізації рекламних компаній на платформі Facebook. Також БМ надає рекламодавцям необхідні функціями для досягнення успішних результатів і найкращих показників ефективності.

Перед тим, як купити БМ фейсбук, важливо враховувати якість акаунтів, до яких вони будуть прив'язуватися. Для оптимального налаштування, стабільного запуску і захисту від блокувань, важливо купити акаунти фейсбук з певними характеристиками: мобільна реєстрація, внутрішній і зовнішній фарм, ПЗРД і наявність Фан Пейдж. І враховуйте, що для зниження ризику позбавлення доступу до БМ, важливо прикріпити БМ до кількох трастових акаунтів одночасно.

Бізнес-Менеджер Facebook: де купити БМ і як вибрати?, фото-1

Де купити Бізнес Менеджер (БМ) і що враховувати

Перед тим, як купити БМ Фейсбук, важливо уважно проаналізувати ринок і свої рекламні бюджети. Враховуйте, що різні Бізнес Менеджери мають різні характеристики та ліміти, тож оберіть той, що співвідноситься з вашими вимогами. Існує три види БМ, розділених на ліміти за щоденним бюджетом: 50$, 250$ і безлімітні.

Найважливіший момент перед тим, як купити БМ Фейсбук — це пошук надійного магазину і продавця. Щоб скоротити вам час на пошук, радимо трастовий магазин акаунтів Facebook «FB1.shop» — https://fb1.shop. У магазині завжди в наявності найпоширеніші типи акаунтів і Бізнес менеджерів Facebook, які підійдуть під будь-які рекламні цілі з різними обсягами і бюджетами.

Бізнес-Менеджер Facebook: де купити БМ і як вибрати?, фото-2

Як обрати Бізнес-Менеджер Facebook для реклами

Обираючи БМ Facebook, слід враховувати бюджет та особливості оффера. Спочатку можна протестувати доступні варіанти: БМ 50$ і БМ 250$, які дають простір для ефективного управління всіма рекламними кабінетами і кампаніями. БМ 250 відрізняється високим і актуальним лімітом. Розберемо різновиди і характеристики трьох типів БМ Фейсбук:

  • Верифікований БМ — не кожен рекламодавець може його активувати, тому маркетологи і вебмайстри купують БМ, який пройшов верифікацію. Такі БМ мають ліміт бюджету до 250$ на день.
  • Агентський БМ — це популярний витратник для реклами у вебмайстрів з великими обсягами трафіку. Він значиться як рекламне агентство, що дає високі ліміти на бюджети реклами, які перевищують 250$ на день.
  • Безлімітний БМ — не має меж на щоденні рекламні бюджети, що важливо для тих, хто витрачає великі суми на рекламу і прагне до великих обсягів трафіку. У таких БМ можна створювати безліч додаткових рекламних кабінетів (до 80 РК), що недоступно в інших видах БМ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#купити акаунти фейсбук #fb1.shop
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...