• Головна
  • Робота бухгалтером у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і скільки вони зароблятимуть, - ФОТО
13:10, 22 серпня 2023 р.

Робота бухгалтером у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і скільки вони зароблятимуть, - ФОТО

Актуальні вакансії бухгалтера у Харкові.

Останнім часом у місті стали активніше цікавитися вакансіями бухгалтера. І деякі роботодавці якраз шукають спеціалістів, яких готові працевлаштувати. Однак розмір заробітної плати залежатиме від навичок і досвіду кандидата на посаду.

Редакція сайту 057 розповідає, куди у Харкові потрібні бухгалтери і скільки вони зароблятимуть.

Робота бухгалтером у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і скільки вони зароблятимуть, - ФОТО, фото-1

Завод з виробництва перфорованих виробів з металу та секцій огорожі відкрив вакансію "бухгалтер". Вимоги до кандидата: досвід роботи від 2 років; середня спеціальна/вища освіта; знання обліку касових операцій, РРО, еквайрингу, ПДВ; знання та вміння складання статистичної звітності; знання програм 1С8 та M.E.Doc. Зарплата - близько 16 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 050-040-49-59.

Компанія з продажу продукції для дому, саду та городу шукає головного бухгалтера. Вимоги до кандидата: досвід роботи від 2 років; знання організації, систематизації та контролю бухгалтерського, податкового та управлінського обліку юридичної особи та ФОП у сфері виробництва та оптової торгівлі; знання виробництва та роботи з торговими мережами; знання ведення бухгалтерського обліку з виробництва готової продукції. Зарплата - близько 20 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 063-283-51-11.

Компанія з оптового продажу продуктів харчування запрошує на роботу бухгалтера по роботі з первинною документацією. Вимоги до кандидата: досвід роботи від 1 року, знання програм 1С8.3 та Excel, вміння працювати з великими об'ємами інформації. Зарплата - близько 9 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 050-371-70-82.

Магазин військового одягу та амуніції відкрив вакансію "бухгалтер-касир". Вимоги до кандидата: досвід роботи від 1 року, знання бухгалтерського обліку, знання програм 1С8.3, M.E.Doc, MS Office, клієнт-банк, оргтехніка. Зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 099-345-92-99.

Робота бухгалтером у Харкові. Куди потрібні спеціалісти і скільки вони зароблятимуть, - ФОТО, фото-2

Агропромислова група компаній шукає бухгалтера складу. Вимоги до кандидата: досвід роботи від 5 років, вища профільна освіта за фахом; знання основ бухгалтерського та податкового обліку України; досвід роботи у програмах M. E. Doc та 1С8, володіння касовим апаратом. Зарплата - близько 21 тисячі гривень.

Телефон роботодавця: 050-450-75-54.

Компанія-представник одного з брендів на ринку модної шкіргалантереї запрошує на роботу бухгалтера. Вимоги до кандидата: досвід роботи від 5 років; досвід ведення бухгалтерського та кадрового обліку, ведення обліку ФОП на єдиному податку з ПРРО 2 групи, нарахування/виплат заробітної плати, а також проведення необхідних відрахувань до бюджету; вища профільна освіта; складання статистичної та податкової звітності; знання програм 1С8.2, M. E. Doc, Клієнт-банк, MS Office; знання податкового законодавства. Зарплата - від 8,5 до 10 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 068-425-93-03.

Компанія з торгівлі продуктами харчування для ресторанів, кафе та готелів відкрила вакансію "бухгалтер з оформлення первинних документів". Вимоги до кандидата: досвід роботи від 1 року, вища економічна освіта, вміння працювати за бізнес-процесами, знання програм 1С8.3/8.2, аналітичний склад розуму, Зарплата - від 16 до 18 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 063-423-81-22.

Аграрна компанія шукає бухгалтера з первинної документації. Вимоги до кандидата: досвід роботи від 2 років; вища освіта; володіння програмами 1С8.3, M.E.Doc, Еxcel та Word; володіння українською мовою; грамотність та комунікабельність. Зарплата - від 10 до 14 тисяч гривень.

Телефон роботодавця: 050-812-93-43.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #бухгалтер #харків #вакансія #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...