• Головна
  • Влаштував наркопритон у своїй квартирі: спецназ затримав харків'янина, - ВІДЕО
Відеосюжет
17:03, 18 серпня 2023 р.

Влаштував наркопритон у своїй квартирі: спецназ затримав харків'янина, - ВІДЕО

Відеосюжет

У Харкові спецназ затримав місцевого жителя, який влаштував у квартирі наркопритон.

Через численні скарги сусідів слідчі поліції разом із спецпідрозділом "СХІД" провели санкціонований обшук квартири харків'янина. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили власника наркопритону - 43-річного мешканця Харкова. Також у квартирі знаходились троє сторонніх людей, які прийшли до нього з метою придбання та вживання наркотиків. З місця події вилучили медичні шприци з прозорою речовиною, порошкоподібну речовину білого кольору, зіп-пакети та інші речові докази. Вилучене направили на експертне дослідження.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення власнику наркопритону про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спецназ #наркопритон #квартира #наркотики #скарги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...